IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> La Disco, Aseara :))
Master20
mesaj Aug 23 2009, 11:35
Trimis la #1

Forum Jockey

Grup: Membri
Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

Ajungem in club direct sticla de wiski si dai si bea .. dupa vo 300 mo loat valu, si sa te tii atmosfera ...
Ok dupa ce mam pilit putin imi aduc aminte de o tipa cu care am stat acu vo 1 luna(ditamai tzatoasa), merg la masa... tipa "fericita" ca ma vede, incerc sa o sarut ea nimik... o ating tot nimik... cand ii ziceam sa ma sarute pe obraz zicea " bine dar sa iti ti limba acasa" o takinam devil.gif ... nici cum nam reusit sa o sarut dapai sa ii fa alceva, dupa vo 1 ora de buzareala PAC vin la masa 3 tipe devil.gif (Nume de scena Jose Armando) fac cunostinta cu fetele(belea toate), Ok acu incepe distractia.
Tipa o striga pe prietena ei: Patty uite vrea sa te sarute death.gif (In mintea mea: OMG devil.gif ) si ce crezi? vine tipa la mine si ma saruta pe buze shock1.gif WOOW, nam aratat ca sunt socat la ce machit eram... din contra am inceput sa rad si am zis ca :> mai vreau, nici o problema mam sarutat cu pr ei pana la urma (precizez ca tipa ma tinea minte de acum 1 luna) .... am mai stat... dobitoaca asta la care am venit am vazut ca nu vrea nimik... mam ridicat si am plecat ... la mine la masa astia coma toti doar fetele erau treze biggrin.gif la 4 dimineata am plecat... mam dus la ei la masa am dat mana cu baietii, am tzucat fetele, pe prietena ei iara pe guritza biggrin.gif si am plecat...
Pot sa spun ca o fost super, mai ales la ultimu sarut cand am plecat ia spus "Are buze dulci" devil.gif , ea a pierdut.
Inca o faza tare.. cand vin la masa la mine trec doua tipe si intind mana dupa ele.... buzarai in fine... si o intrep pe o tipa ce era cu noi "dc fug toate fetele de mine?" la care ea: ca esti bagator de seama... acu nush daca o zis in gluma sau serios... in fine...oricum in masina am takinato devil.gif ...

--------------------
Pura fictziune
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Aug 24 2009, 05:27
Trimis la #2

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

"la circoteca ,aseara:))"

Master20 esti cam dus de val tata , numai pune atatea smileuri si invata sa scrii corect , si folosesti si un limbaj adecvat " m-a tzukat , buzarai in fine, machit" , ce plm inseamna asta ?

"AM TZUCKAT FETELE" shock1.gif esti cel mai tare

Topicul asta e facut din plictiseala, vad ca erai prea bucuros ca te-a sarutat tipa , esti un needy si jumatate ,pun pariu ca te-ai prezentat ca un clown in seara aia "NUMAI DE SCENE JOSE ARMANDO"

cum frate sa bei, si apoi 'sa prinzi curaj' sa vezi o tipa si apoi instant sa vrei sa o saruti . Eu ti-as fi scos un ochi .

"o tachinai/le tachinai" , asta numesti tu tachinare ?

- esti tanar , indreapta-te

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
-SlaYeR-
mesaj Aug 24 2009, 06:07
Trimis la #3

Sniffin' the Field
**

Postari: 85
Inregistrat pe: 16-October 07
Membrul Nr.: 4.941

mi se pare k te-ai distrat pe cinste, data viitoare iti sugerez la lasi alcoolu` si sa petreci mai mult timp 'ocupandu-te' de o sg tipa, nu mai alerga dupa 4 iepuri!

--------------------
dak nu porti fes,
te scarpini des.

+Quote Post
Master20
mesaj Aug 24 2009, 07:48
Trimis la #4

Forum Jockey

shlim, tu cred ca ai o problema mare legata de personalitate...
Ok, cum zici tu .. probabil am fost afk, needy,stupid,etc... cum vrei tu.
In primul rand am specificat ca am fost cu tipa acu 1 luna,
smileurile puse reprezinta starea de spirit care o aveam...
Nare niciun sens sa ma contrazic cu tine, esti genul "Cel mai tare din parcare... si parcarea e goala"

Principalu o fost ca m-am distrat si nu cred ca am facut o impresie proasta in fata nimanui
precizez ca nu beau tot timpu.. o fost un eveniment special.

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
shlim
mesaj Aug 24 2009, 11:29
Trimis la #5

Captain Keyboard

CITAT(Master20 @ Aug 24 2009, 07:48) [snapback]33666[/snapback]
shlim, tu cred ca ai o problema mare legata de personalitate...
Ok, cum zici tu .. probabil am fost afk, needy,stupid,etc... cum vrei tu.
In primul rand am specificat ca am fost cu tipa acu 1 luna,
smileurile puse reprezinta starea de spirit care o aveam...
Nare niciun sens sa ma contrazic cu tine, esti genul "Cel mai tare din parcare... si parcarea e goala"

Principalu o fost ca m-am distrat si nu cred ca am facut o impresie proasta in fata nimanui
precizez ca nu beau tot timpu.. o fost un eveniment special.

asta reiese din ce ai scris , nimic mai mult

--------------------

+Quote Post
nashu
mesaj Aug 24 2009, 16:12
Trimis la #6

Forum Jockey

Postari: 311
Inregistrat pe: 25-November 07
De la: Cluj Napoca
Membrul Nr.: 5.130

CITAT(shlim @ Aug 24 2009, 19:29) [snapback]33668[/snapback]
asta reiese din ce ai scris , nimic mai mult

shlim, usor cu atitudinea ca nu prea te ajuta.

Daca vrei sa ajuti un om (si pozitia ta de moderator zice ca asta ar trebui sa faci) e bine sa stii ca oamenii reactioneaza mult mai bine si mai constructiv la incurajari decat la critici dure.

Incearca sa inlocuiesti in posturi impulsivitatea cu gandire si formulari constructive si o sa vezi ce bine o sa-ti fie wink.gif

Eu si inca cativa din generatia mea am cazut din cand in cand pe panta impulsivitatii si nu a fost bine deloc...

Mult succes!

--------------------
you hate it, but you know respect you got to give me..

+Quote Post
shlim
mesaj Aug 25 2009, 05:36
Trimis la #7

Captain Keyboard

nu i-am zis nimic rau , l-am luat putin mai tare , Master20 scuzele mele daca te-ai simtit ofensat biggrin.gif

Nashule iti multumesc pt sfat , oricum nu ma folosesc de mod ca sa par mai smeker , cu sau fara el eu tot imi continui drumul biggrin.gif . Chiar nu ma afecteaza deloc sau m-as folosi de el ca sa par mai pro

--------------------

+Quote Post
Master20
mesaj Aug 25 2009, 06:14
Trimis la #8

Forum Jockey

cool.gif
Cum zice si nashu, era suficient sa spui... "Ai gresit acolo, trebuia sa faci asa... sau ai facut bine acolo, trebuia sa pui accentu pe..." erau o gramada de chestii mai interesante de spus decat sa te ambalezi...

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
-SlaYeR-
mesaj Aug 25 2009, 09:01
Trimis la #9

Sniffin' the Field
**

oooh... love is in the air biggrin.gif

--------------------
dak nu porti fes,
te scarpini des.

+Quote Post
Master20
mesaj Aug 29 2009, 21:06
Trimis la #10

Forum Jockey

inca o seara la disco inca o "frica" de abordare ... nush dc plm nu merge teoria cu practica...
stau okii in okii cu o tipa si nu ma tine sa merg la ea... realizez cat de prost sunt... incerc sa ma incurajez si tot nu merge ... oricum teoria e teorie practica e practica...degeaba stam aici pe forum si dam sfaturi cand nu suntem in stare de o abordare(unii dintre noi...)
Tipe super bune, care se vede pe ele ca abea asteapta sa le "abordeze" cineva si nu le abordeaza nimeni... toti "barbatii" stau si asteapta sa vina piz**le la ei, super fals...
Ex.la mine: degeba stau si citesc toate topicurile, incerc sa invat ceva din ele, si cand zic sa pun in practica am o "frica" (nush dc plm dar nu pot, si sunt constient ce fac si totusi nu reusesc sa inving teama asta de kkt.)
Ieri de ex. am fost la herculane cu un pr si 2 zdrente care au venit sa se f**a, un pr a f**uto pe una... cealalta nu a vrut nicium... am "incercat" pe toate partile sa o iau si nici cum na mers, tipa tot de pla vorbea si cand o atingeam sarea toata(precizez ca are 29 ani si 1 copil si tot na mers nimik),
Inca o faza in seara asta,am postat spt trecuta cu tipa de la cafea, ma intalnesc acu la disco cu ea, merg sa dansez, ea era cu 2 pr si 2 fete, o vad ca incepe sa rada si ii spune la una din ele ceva, si dupa ii spune si la cealalta(era ceva legat de mine , in mintea mea" uitel si pe asta") mam uitat la ea, si iam spus "Asa?" ea se uita la mine si zice "ce?" ma intorc si dau sa plec, ma strange de mana si zice"ce?"... am avut o ezitare sa ma intorc la ea dar am plecat, mi-am bagat pl in mrti masi... (precizez ca iam tr un mesaj dupa ce am vazuto "Unde ai disparut? daca vre-ti veniti la noi la masa" la care nu mi-a raspuns mad.gif dupa care am vazuto la bar si iam spus ca iam tr msg si a spus ca stie si ca e la masa "acolo" ... in fine,dar nu mi-a rasp la sms...)
Ce am vrut sa precizez este ca teoria nu merge cu practica... Poti sa citesti si sa recitesti pana iti vine acru in pl ca degeaba... una e teoria alta practica...cand te trezesti cu targetu in fatza ramai fara cuvinte si stai si te gandesti la ce plm ai citit pe forum dc nu iti vine nicio idee...
Na asta am avut de spus,
Inca o seara in care "M-am distrat" dar seductia nu merge DELOC, mai degraba iam distrat pe baieti decat pe fete... de kkt...
In fine oricum sunt dezamagit de mine.

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
shlim
mesaj Aug 31 2009, 18:38
Trimis la #11

Captain Keyboard

sa-nteleg ca ai vrut sa ti-o pui cu o tipa de 29 de ani , si sa-nteleg ca si tu esti cam MARE ..

prietene , eu am 20 ani , si vara asta mi-am infruntat 60 % din temeri , pana la sfarsitul verii (vacantei) o sa fie si mai ok . Ma gandesc cu JALE si dispret sa ma prinda o varsta inaintata fara sa pot fi capabil sa am orice femeie imi doresc , ba chiar imi imaginez cu un tov cum o sa ne deschidem asociatie de training pe la vreo 30 35 ani , astea vise , si tu stai sa te gandesti cu jale la un cacat de abordare in plm ca doar nu`ti baga gherile`n gat.

cele mai multe probleme TU ti le faci , tie iti vin gandurile NEGRE , tre sa ai mintea BLANK , fii stapan pe situatie si gandeste-te DOAR LA TINE !

"daca nu atunci CAND? / daca nu ACUM atunci MAINE ?"

Iti propun un exercitiu , eu cand merg la sala sa fac abdomene extrem , asa le denumesc .. pt ca sunt foarte grele , atunci cand ma apuc de ele stiu ca o sa fie greu , insa ma gandesc cu totul si cu totul in alta parte , la cum as vrea sa arat , la cat de bine m-as simti in x loc cu y fata . Asociaza-ti mintea cu GANDURI POZITIVE , repeta exercitiul asta 1 an de zile zilnic . La inceput nu puteam face nici 25 abdomene de-alea ,acum fac 100 , acum cu exercitiul asta numai simt durere, iar abdomenul se defineste .

Asa faci si cand iesi la agatat , decat sa stai sa te gandesti ce-o sa fie , imagineza-ti cum ai fi cu tipa pe care o doresti intr-un loc romantic , si DUTE . timpul trece roadele raman.

Imagineaza-ti ca o sa fii tata , eu imi doresc neaparat sa am un BAIAT sa-l invat sa fie adevarat barbat , tu daca nu faci ceea ce trebuie sa faci , ce educatie o sa-i dai ? Pot sa-ti dau exemple pana dimineata , insa ma opresc aici

Fa-ti o promisiune tie insuti ca o sa reusesti macar o data , apoi inc`odata si`ncodata , o sa-ti faca obicei si nu o sa te mai poti opri dupa 100 de abordari

La-nceput toti suntem asa , majoritatea , eu serile ma concentram asupra succesului ,uneori imi venea sa plang si poate chiar am plans odata ca sunt neputincios , insa pana cand ? acum 1 sapt m-am dus de nebun in orash sa fac abordari , am facut 3 , tot e bun m-am simtit grozav cu tipele

--------------------

+Quote Post
Master20
mesaj Sep 1 2009, 08:39
Trimis la #12

Forum Jockey

Mda... Ai dreptate, cand am scris topicu eram si nervos... Apropo am 20 de ani si eu...
Cel ma mult ma enervat tipa aia de la discoteca...
Uite ce discutie am avut inainte sa merg sa dansez cu ea: Era la bar sa cumpere ceva cu o amica,
merg la ea: Buna ce faci? ea cu un zambet de ma lasau picioarele "ceau uite cumparam ceva," o intreb unde sta. imi spune unde, dupa care ma uit in okii ei ii dau cu 2 degete prin par(ceva de genu cum ti-ai da paru dupa ureche) "Esti foarte frumoasa in seara asta" la care ea cu o mana pe obraz "Sunt frumoasa tot timpu biggrin.gif", fac un pas in spate si o scanez din cap pana in picioare,la care ea ma trage de mana "nu te mai uita asa biggrin.gif",ma apropii si ii spun "Arati foarte bine", Ii fac semn ca o pup si plec la masa...
Faza e ca mie chiar mie drag de ea,si dupa faza din ringu de dans am plecat de langa ea la 2 metri erau niste fete cunoscute si am dansat cu ele... Tipa e super, e genu cu care poti discuta orice, cu capu pe umeri, dar ceva nu merge cand stau de vb cu ea...
Cam asta a fost.

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
shlim
mesaj Sep 1 2009, 12:54
Trimis la #13

Captain Keyboard

NU LE MAI FA COMPLIMENTE FEMEILOR CA E FRUMOASA , NU LE MAI INTREBA LUCRURI BANALE

NU LE MAI FA COMPLIMENTE
NU LE MAI FA COMPLIMENTE
NU LE MAI FA COMPLIMENTE
NU LE MAI FA COMPLIMENTE
NU LE MAI FA COMPLIMENTE

"dar ceva nu merge cand stau de vb cu ea..." ---> esti un tip obisnuit pentru ea, nimic mai mult.

CITESTE DavidDeangelo - double your dating

--------------------

+Quote Post
Master20
mesaj Sep 2 2009, 09:59
Trimis la #14

Forum Jockey

se gaseste in romana sau numa engleza?

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
-SlaYeR-
mesaj Sep 2 2009, 15:15
Trimis la #15

Sniffin' the Field
**

faza cu agatzatu` in cluburi nu e prea grea. de exemplu` sa va zic o faza:

eram intr-un club cu 2 prieteni kre aveau mare succes la pizde (mai uratzele si mai prostutze ce-i drept), da` eu nu f**eam atatea pizde cate f**eau ei pe sapt.
oricum, intram in club si ne asezam la o masa si vedem un coltzar cu 4-5 pizde care dansau, erau undeva deasupra k era mai ciudat clubu`. comandam cate o bere si ne apucam sa discuta. la un moment dat zice unu 'bune pizdele alea'. celalat confirma da` niciunu` n-are tupeu sa se bage cu ele. stateam si ma uitam la ei cat de jalnici erau:D. peste cateva minute pleaca vreo 2 acasa si raman 3, atunci e momentu` ma duc peste ele 'buna fetelor, ma primitzi si pe mine?' alea raspund toate k 'da' si da duc mai in fundu` coltzarului si ma asez langa una mai buna. le intreb de vorba, facem cunostintza, incerc s-o iau pe una de gat alea alea si ma trezesc k proastele alea se uitau la aia 2 cu care venisem eu. mama lor de stoarfe! dupa ce am vz ca nu merge nimic cu aia langa kre ma asezasem eu m-am dus si i-am chemat si pe aia sa-i cuplez, ce era sa fac...sa le iau cu japca? uneori chiar nu-s interesate, alteori se dau ele la tine.

incearca, incearca, incearca- cel mai bine e in primele 3 secunde k nu-ti taie din elan.

--------------------
dak nu porti fes,
te scarpini des.

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:41