Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jun 11 2009, 16:19
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
Salutare!
Uite ce mi sa intamplat aseara. Plec cu un pr sa se intalneasca cu o tipa in alt orash,Ok ajungem asteptam vine tipa. Stam ce stam amicu meu vad ca nu face nimik ..nici nu vorbeste nici nimik(slab cu fetel sau pampalau), el se uita la meci la tv Ok. Din plictiseala incep sa discut cu tipa, nu am vb cine stie ce chesti,nu mam dat la ea ci din contra am inceput sa fac misto de ea,atat am buzarito in seara aia incat a uitat cu cine a venit sa se intalneasca.Boon pana aici e OK. Dupa ceva timp plecam... Eu sofer Ea cu El in spate, o duc acasa in drum inainte cu vreo 1 km ma bate pe umar si imi spune "Da-mi si mie nr. tau de tel" Bafta. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jun 12 2009, 04:22
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
logic
Am observat si eu ca sunt o gramada de tipi dinastia care se duc la intalnire ..dar nu schimba o vorba cu fata .ba se uita la tv ba vb la tel jumate de ora ..etc |
|
|
|
Jun 12 2009, 05:12
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 68 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 9.648 |
hah..jale ma....
nu te intereseaza zici tu....nu prea cred...dar in fine daca este asa de ce i-ai dat nr de telefon??? si daca chiar nu te intereseaza puteai sa il ajuti pe ala daca tu te pricepi mai bine sa o cucereasca.....si ce drq ma ala iese la o intalnire cu o tipa si se uita la TV...mi se pare cel mai naspa lucru...daca il consideri un prieten adevarat nu ii fura ma femeile...mai ales pe alea care inca nu le are.... oricum zii tipului ca nu prea are mari sanse cu ea...aia chiar daca a avut o atractie pentru el acum e pierduta.... |
|
|
|
Jun 12 2009, 09:14
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT(bad ass @ Jun 12 2009, 05:12) [snapback]33137[/snapback] hah..jale ma.... nu te intereseaza zici tu....nu prea cred...dar in fine daca este asa de ce i-ai dat nr de telefon??? si daca chiar nu te intereseaza puteai sa il ajuti pe ala daca tu te pricepi mai bine sa o cucereasca.....si ce drq ma ala iese la o intalnire cu o tipa si se uita la TV...mi se pare cel mai naspa lucru...daca il consideri un prieten adevarat nu ii fura ma femeile...mai ales pe alea care inca nu le are.... oricum zii tipului ca nu prea are mari sanse cu ea...aia chiar daca a avut o atractie pentru el acum e pierduta.... mda ... Intre timp tipa se duce la baie. Ii spun lui "Ce faci mah? Ma intalnesc eu cu ea sau tu?"la care el" Pai ca plm..."o bombanit el acolo ceva si lam lasat. Eu de unde era sa stiu ca e asa mutalau ca nu lam mai vazut cu vo gagica si nah... Si cand mia cerut tipa nr i lam dat doar sa vada el ca a fost un prost. Cand am lasato acasa am inceput sa rad si lam intrebat "Ti-a placut intalnirea de azi?" el "Ba laso in plm ca nu imi place de ea" Ai inteles gresit.nu voiam sa ii fur femeia. Ce era sa ii spun tipei dupa tine? "Nu til dau ca ii place lui de tine" ? sau ce voiai sa fac sa stau sa ma uit si eu la TV cu el -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Jun 12 2009, 14:44
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Erai sincer cu tine insuti si apoi cu ea si-i ziceai
"Nu esti genul meu draga" -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Jun 14 2009, 03:37
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 68 Inregistrat pe: 25-February 09 Membrul Nr.: 9.648 |
sau puteai sa ii zici..."nu am telefon"...."stiu ca daca o sa ti-l dau o sa ma suni de 37 de ori pe zi, si nu ma tine bateria atat..."....dar orice i-ai fi zis i-ai fi parut o provocare mai mare...daca vroiai sa faci ceva trebuia sa nu faci...adik sa nu te duci cu el....ce drq aia se intalnea cu el sau cu voi??...poate el avea nevoie de sustinere si de aia te-a luat cu el...si tu l-ai "sustinut" sa se duca si mai rau de rapa:))....
|
|
|
|
Jun 14 2009, 16:13
Trimis la
|
|
CITAT(bad ass @ Jun 14 2009, 03:37) [snapback]33167[/snapback] sau puteai sa ii zici..."nu am telefon"...."stiu ca daca o sa ti-l dau o sa ma suni de 37 de ori pe zi, si nu ma tine bateria atat..."....dar orice i-ai fi zis i-ai fi parut o provocare mai mare...daca vroiai sa faci ceva trebuia sa nu faci...adik sa nu te duci cu el....ce drq aia se intalnea cu el sau cu voi??...poate el avea nevoie de sustinere si de aia te-a luat cu el...si tu l-ai "sustinut" sa se duca si mai rau de rapa:)).... putin imi pasa ...daca e fatalau asta este ... eu am fost sofer ca nu a avut cu ce sa mearga ... nu ma asteptam sa fie asa prost nu avea sens sa fiu o provocare mai mare... iar el daca avea nevoie de sustinere trebuia sa imi spuna, si veneam de acasa cu stegulete si tricouri sa il sustin... Eu daca as fi avut nevoie de ajutor ias fi spus " Frate combina-ma si pe mine cu tipa X .." ceva de genu... nu prea am ce sa spun, si sa ma contrazic intr-una pe o chestie minora nare sens. Chiar nu-mi pasa... o fost o lectie pt el si o lectie pt mine. -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:42 |