Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Jan 8 2011, 19:36
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Cineva spunea de mult, cu cat te ridici mai sus, cu atat o sa cazi mai tare.
Recitesc topicurile facute de mine si rad ironic cand spuneam "inca nu s-a nascut fata care sa ma puna cu botul pe labe". Si mentin acea afirmatie... Dar nu inseamna ca nu exista fata care sa-ti aduca labele la bot. Ca orice in viata asta totul incepe cu o gluma, si ca orice lucru prost in viata asta, incepe pe mess/feisbuc/haifaiv/cacat. Dar pana acolo mai sunt cativa factori. Si incepe cu o bauta cu baietii, eu si inca 4. Vin rosu, distractie, caterinca. Eram in capatul opus al orasului, venim spre casa cu gandul ca un prieten mai are ceva pe acasa si continuam. Deodata imi piere cheful si plec acasa. Ajung, si acum vine faza cu rahatul. Intru pe feisbuc, ca toti copii. Vad activi tipa x care este gagica unuia dintre cei cu care bausem, erau impreuna de 2 ani. Din vorba in vorba dam in glume si din gluma in gluma ajungem "amanti virtuali" Bun, trece seara, trece alcoolul cine a doua zi. Intru iar pe facebook, pac si ea. Pana la urma, imi da un id pe care il stia doar ea si o prietena sa vorbim acolo ca pe facebook poate o controleaza gagica-so ca stie parola. Iar fluftalk cu apropouri, etc. In ecuatie, mai apare tipa y, fosta gagica a unuia dintre tipii cu care bausem cu o seara inainte. Cu ea nimic, doar prieteni si atat. Din una in alta imi face invitatie sa merg seara viitoare la ea la un vin fiert, doar ca nu are vin, si cele de la magazin nu merge fiert. Trece vremea, iau eu vin de casa, ajung acolo si tipa x prezenta. Deja incepeau sa apara multe semne de intrebare. Din una in alta din alta in una, mai apare si un amic, tipa x imi arata o poza pe care scria "all i want for christmas is you", ramanem fara lichide, plec cu ea la magazin sa face cumparaturi. Iesim din scara blocului, mergem 5 metrii "imi e frig" se aude dinspre ea. O cuprind in brate, nu zice nimic. Facem cumparaturi, ne intoarcem, inca o cuprindeam in brate, vorbesc cu ea, intorc capul spre ea, ea spre mine, Kclose. O intreb de planuri are de Craciun, imi zice daca nu am vazut mesajul, ii spun ca am o masa enorma rezervata si ca poate veni cu mine, ea accepta. Ajungem in lift, dam etaj care trebuie, lasam cumparaturi jos, kc kc kc kc kc kc kc , liftul se opreste, kc kc kc kc kc kc kc kc kc kc inca 5 minute. Pana la urma luam cumparaturile si intram in casa. Fluf talk, etc, ii spun ca momentan nu trebuie sa stie ala ca suntem impreuna, ca sunt sarbatorile, etc cacat. Prima greseala, am aratat ca imi pasa prea devreme. De ce? Stiam cum se comporta ala cu ea si am zis sa primeasca ceva diferit, ceva mai bun, !!!WRONG!!!. Hint : Niciodata sa nu aratati cat de mult va pasa. Din toata grija, iubirea, p*la, ce vreti voi, doar 10% primeste si atat. Din ceas in ceas, ne separam, ceilalti 2 intr-o camera, noi intr-o camera. Aia cu gand de sex, eu cu capu-n cur si cu mintea plina de rahat, nu stiam ce vreau, ea nici acum nu stiu ce a vrut. Dar ca idee, cred ca a avut cea mai uda noapte. A avut parte de cel mai lung preludiu, gafaia mai rau ca un porc de 300 kg care alearga 50 m garduri, si cand era aproape de punctul culminant ma impingea si spunea pe un ton de copil maltratat in copilarie "Lasa-ma-n pace". L-a inceput ma retrageam putin si reveneam. Apoi am incercat sa o tachinez, coboram din pat, ieseam din camera, ma faceam ca numar muste, ma tragea inapoi. Si in ultima pare deja cam incepuse sa semene cu o scena de viol. Nu exista retragere, nu existau zone interzise. De la lobii urechilor (unde era cea mai sensibila) pana la clitoris si incepea usor, usor sa cedeze cand s-a auzit usa si tipa y "Hai ma ca e 7 eu tre sa ma pregatesc de scoala". Fac calcul, de la ora 3 pana la 7 sunt 4 ore. 4 ore si nimic Plecam la magazin sa facem cumparaturi pentru micul dejun, iar saruturi, imbratisari, etc, plecam acasa. Pe drum ii fac o invitatie sa mergem sa-mi vada nepotelele. Accepta, stabilim ora, etc. A doua greseala. Iar am aratat ca-mi pasa, si ma comportam, pardon ne comportam ca si cum ne iubim de ani de zile. Hint : Take it slow. Toate la vremea lor Ajungem la vara-mea, ne jucam cu nepoatele, o prezint ca pe prietena mea, sor-mea deja era Si pac a treia greseala. Eram gelos si am aratat. Hint : Pana nu trece ceva timp, nu o priviti ca pe prietena voastra, momentan este tipa cu care vorbiti si va f**eti Trecem peste, iar suntem invitati la tipa y acasa. Acum apare fostul tipei y, un bun prieten de-al meu. Trecem peste detalii si revenim iar ea, eu si camera. Cei 2 deja si-o trageau, ea imi povesteste toata viata ei, cu cati a facut-o, cum a facut-o, unde a fost, ce a facut, tot tot tot. La un moment dat apare ea deasupra mea, acum incepuse joaca. Spune sa ii deranjam pe aia sa le cerem un prezervativ si apoi zice lasa, ca te duci tu ca ai ghete. Se ridica de pe mine si merge la bucatarie. Dupa ea si eu, imi iau portofelul si zic ca revin. Nu ma lasa sa plec, imi arunca portofelul. Mai o tachinez putin, mai caut sa o excit, imi spune lasa-ma 5 minute ca vin si eu. O las ma duc in dormitor, fara niciun plan, fara niciun gand, fara nicio dorinta. Apare dupa 10-15 minute fresh. Imi spune ca si-a revenit, ca a baut cafea, cacat. Deja mi se cam stricase tot cheful. Imi spune ca e buna la date, ca a facut-o cu primul pe nu stiu cat, cu al doilea pe nu stiu cat si cu mine (al 3-lea adica) ar vrea pe 25 decembrie, sa fie romantic. Atunci eram in 20 decembrie. Revin aia, vorbim, rahat, spun ca imi e cam somn, si vreau sa stau in pat, plec din camera unde eram toti, ajung in aia unde fusesem cu ea, si tocmai cand a trebuit sa plecam a mai aparut in camera. La plecare nici sarut nici nimic, ca era prietenul ala de fata si ea inca nu vroiau sa afle. Desi ala isi daduse seama de la inceput ca mi-a zis "Te f** in gura, tre sa dai 5 litri de vin ca sa nu te spun" si apoi a zis "Adica stai ba asa, tu nu esti ala, lasa, dau eu 5 litri de vin sa ne intalnim odata sa-mi povestesti, ca am multe de recuperat". Dar trecem peste. Greseala 4. Desi obisnuiam sa iau prezervativ in portofel la fiecare intalnire, acum nu am luat... Hint : Prezervativul nu trebuie sa lipseasca din portofel, nici macar cand mergi in vizita la manastire. Si 5 niciodata sa nu dai inapoi sau sa o lasi pe ea sa te puna sa alegi. Hint : Tu dai optiunile care iti convin, si ea trebuie sa aleaga Urmatoarea zi (21 dec), ii reprosez ca m-a deranjat felul in care mi-a spus sa plec si felul in care a facut-o. Imi raspunde ca "e depasita de situatie, nu intelege". Ii spun seara sa ne intalnim, accepta, ramane sa ma sune, o face dupa mult mult timp si zice ca nu mai iese ca e tarziu & shit. Las de la mine. Greseala 6. Fetele nu au nevoie de un catelus. Hint : Impune-te Urmatoare zi (22 dec), ne vedem, stam in masina, ea cu gandul sa-mi spuna prima l"la multi ani" (pe 23 a fost ziua mea). La 12 suna telefonul "La multi ani bai, sunt primul? etc etc etc, prietenul care i-a tras-o tipei y", putin dezamagita imi spune si ea la multi ani si apoi un val de 15 minute a sunat telefonul si au venit mesajele val dupa val. Intr-un final si tipa y, la multi ani amicu, ce faci, tipa x ce face, i-o dau la telefon, si din vorba in vorba se aude "si, o faceti asta seara?" si ea se uita la mine eu stramb ca prostu din cap cu gandul "a ramas pentru 25" , ea zice nu. Dupa o perioada in care m-am comportat ca cel mai mare afc-ist ca cel mai mare pupincurist, ca utimul disperat (si desi era oarecum intr-un mod amuzant, nu a picat deloc bine) o duc acasa la ea. In tot acest timp am vorbit despre cum vreau sa incepem sa ne afisam, planuri, etc etc etc, ea spunea ca nu-i vina sa creada cum a innebunit asa deodata, ca are o verisoara ca a patit la fel, si ca si tipul avea gagica, si ca minteau si ca fugeau la munte, la mare, si ca pana la urma au ales fiecare sa-si continuie relatie si ca acu le pare rau. A, si sa nu uit, in toate aceste zile ii spuneam ca imi place, ca imi plac ochii ei, tot tot tot, doar, doar, doar ultima ramasita de baiat, nu de PUA, care a stat ascunsa intr-un colt intunecat si umed nu m-a lasat sa-i zic "te iubesc" si nici ea nu a facut-o...Si mi-a sters si toate mesajele trimise si expediate, si m-a intrebat de ce le pastram. I-am raspuns ca un afc "cand ma trezesc dimineata mi-e teama sa nu fie fost un vis(ea mereu folosea expresia "e prea frumos, mai ca e un vis"), asa citesc mesajele" Greseala 7,8,9,10,n.TU ESTI BARBATUL, TU CONDUCI, TU AI p*la SI COAIE. Oricat de disperati ati fi, nu aratati. Oricat de mult ai iubi-o, si daca ar fi ultima persoana din lume si rasa umana ar depinde de voi, nu aratati ca sunteti disperat. Oricat de mult ati vrea sa f**eti o fata, aratati ca de fapt faci un sacrificiu sa o f**i, ca nu tu ia nevoie de ea, ea are nevoie de tine. Aratati ca si cum ati avea in orice clipa fete de unde sa alegeti. Mai bine mergeti acasa si faceti o laba cu gandul ca maine o veti f**e, decat sa va rugati de ea Urmatoarea zi (23 dec) eram cel mai fericit de nazbatia mea, nu stiu de ce imi trecea prin cap ideea "uite, si baietii de treaba, afc-isti pot avea fete de treaba si dragute" Eu : Buna Ea : Buna Eu : I-a zi mai pisoi (asa nbe alintam...) ce ai de gand cu mine? Ea : Hmm, ce ti-a venit cu intrebarea asta? Eu : Pai sunt cu el, si sa stiu daca are rost sa port o discutie cu el sau nu Ea : Nu pot sa vorbesc acum, te sun mai tarziu Eu : Bine Petrec cu ala jumate de zi, in care mi-a facut mii de nervi, ca avea pretentia ca de ziua mea sa-l ajut sa lucreze la masina lui, si plec acasa. O sun din nou. Eu : Ai mai sunat ... Ea : Pai stiam ca esti cu el Eu : A, si stia cine se afla in spatele Numarului Privat si avea ureche atat de sensibila incat sa auda ce vorbesc eu la telefon la 20 m distanta Ea : bla bla bla Eu : Ce ai hotarat? Ea : Nu stiu Eu : Hai sa ne vedem, asta nu se discuta prin telefon. Ea : Ba nu, ca nu o sa mai pot sa gandesc cand sunt langa tine :-@ Eu : Ne vedem, in 5 minute sunt in spatele blocului, promit sa nu te pup, promit sa nu fac nimic, sa poti gandi. Ea : Bine, hai ca o sa cobor. Ajung acolo, da sa ma pupe, ii zic ca ma tin de promisiune, ma i-a de mana. Vorbeste nimic si imi zice "nu vreau decat sa ma intelegi", ma intreaba daca inteleg si ii zic ca nu, ca nu am ce sa inteleg. Ori cu mine ori cu el. Nu ca nu poate alege, ca ea nu alege intre mine si el, ca ea nu-l paraseste pe el pentru mine, ea o face pentru ca nu mai poate continua relatia cu el, ca nu-i mai convine. Deci bine, eu sau el. Nu zice nimic. Vorbesc repede la telefon ca ma sunase unchi-mio, si o suna maica-sa sa plece in oras.Da sa ma pupe, refuz. Ajung la unchi-mio in masina, bang alta greseala, ii trimite mesaj afc, ca imi pare rau, ca etc. Nu raspunde, ii mai trimit inca unul "Zic ceva, orice". Ma suna dupa 20 de minute, ca abia acum a vazut mesajele. Vorbim nimic. Ajung acasa, lumea deja prezenta pentru ziua mea (ziua mea :-@ de fapt doar cateva rude ca asa trebuie). Ma suna dupa un timp ca iese in oras cu ala si lasa telefonul acasa. Si apoi ca de fapt il i-a cu ea si sa nu o sun. Am primit cel mai special cadou, de cacat dar special. De cand am vorbit ultima data cu ea, pana a venit vara-mea cu nepoatele au fost cele mai infernale 2 ore. Eram praf, distrut, o barat. Mi-am revenit doar cand mi-am vazut nepoatele (pentru voi cei care nu stiti, ele sunt punctele mele de referinta. doar pentru ele este iubire, doar ele sunt perfect, restu's curve si trebuiesc tratate ca atare). Dupa toata promenada, ma imbrac si ies in oras unde erau ei (ea, el si inca vreo 4 prieteni). Ajung acolo, fac cinste, si ma retrag. Imi reveneam, spun ca ii las ca trebuie sa plec la Bucuresti la un chef si asa aveam de gand. Trebuia sa fac pu, trebuia sa-mi revin. Zis si facut. A doua zi ajung acasa, intru pe mess, Ea : Mai esti suparat? Eu : Nu am fost suparat, doar dezamagit. A fost nevoie de doua ghemotoace sa-mi aduca aminte ca ceea ce simt pentru ele este iubire si ca doar ele o merita. Ea : Ea : Eu o sa ies Eu : Numai bine Ea : "Numai bine" Eu : Da, ce ai vrea sa-ti spun? Ea : Ies afara la plimbare, singura, am nevoie sa ma gandesc Ii dau mesaj, "Nu inteleg ce te deranjeaza, ai facut o alegere si eu ti-o respect" Ma suna inapoi Ea : Am zis eu ca ma deranjeaza? Eu : Dupa modul cum ai raspund, asa s-a parut Ea : Nu, doar ti s-a parut Eu : Bine, pa Ea : Pa In seara asta am baut grav grav grav grav in club, am plecat cu una, am f**u-o si nu am mai stiut nimic, nici macar ca aia era una cu care ma intalneam eu regulat, nimic nimic nimic. Am facut greseala si am sunat-o de 2 ori cu pretextul sa-mi inapoieze stick-ul de net pe care i l-am dat. Ma suna a doua zi, ii spun ca vreau stick-ul, ii urez craciun fericit. 25 decembrie Eu intr-un loc, ea la 300 metri in altul. Ma duc acolo, le fac cinste la baietii care nu au fost in club pe 23 si am tot facut naveta un loc-celalalt. Intr-un final am terminat petrecerea si ajuns intr-un club si am plecat cu un hb 9 pe care mi-o prezentase unu. Modul in care am plecat cu ea mi-a redat iar flow-ul, mi-a readus aminte cine sunt. Scurta poveste. Am plecat cu tipul, am intalnit-o pe tipa, am facut cunostinta, am revenit la petrecere, apoi m-am dus in club si tipa era cu unu, o tinea ala in brate si ea era praf de beata. M-am dus, dau sa ii fac semn si ala imi blocheaza calea. Ma uit urat la el si o trag de o suvita de par. Se intoarce, ma vede, ma i-a in brate. Ma duc iau o bere si un suc, ii dau sucul si incepe sa danseze in fata mea. Apoi ii fac semn cu cheile de la masina si plecam. Acasa la ea, sex, bang. Revenim Se afla imediat de cele 2 nazbatii, cu cele 2 fete. Ajung la gagicul ei acasa, el si inca 2 se pun pe baut, eu spun ca nu mai beau ca fac urat la bautura. Plecam de acolo, eu , ea , un prieten si gagica-sa. Ii las pe aia acasa, raman cu ea, ii spun sa-mi dea stick-ul de net, mi-l aduce, o duc pana la magazin, o duc inapoi si gata acasa. Am stat fara sa beau de pe 24 decembri pana pe 5 ianuarie, si cand am baut a fost si ea de fata. A inceput sa ma sarute, am luat-o in brate, dar nimic, nu mai am niciun sentiment si am facut nicio miscare, pentru ca i-a zis lu aia ca e pe stop . A doua zis s-a dat de gol ca nu e. Acum o vad doar ca pe o posibila partenera de sex si atat. Pe 6 iar ne-am intalnit la tipa y, am stat putin, cand am plecat ne-am pupat si atat. Azi am incercat sa o sun sa vad daca ne "vedem" in weekend, sa stiu sa incalzesc casa de "vacanta" si nu a raspuns. Cand m-am bagat in seama cu ea pe mess, a vorbit putin si a zis ca se duce sa manance, si ca ma suna daca nu mai sunt online. Nu a mai facut-o dar nu-mi pasa, oricum nu ma asteptam sa ma sune. Acum am s-o mai bag in seama, atunci cand s-o baga ea. A, sa nu uit GRESEALA CEA MAI MARE, este ca am fost orb. In tot acest timp in care zicea ca e certat cu ala si cacat, ii raspundea mereu la telefoane, si chiar ma punea pe mine in asteptare sa vorbeasca eu el. Ala o trata ca pe ultima carpa si acum tipa a prins curaj. In doar 4 zile ne-a pus pe amandoi cu botul pe labe. Sunt curios cum o sa reactioneze ala cand o sa se scape cineva in fata lui si o sa-i spuna ca a avut o asa zisa aventura cu mine. Eu ma asez mai comod si-mi beau cafeaua linistit. Stiu ca este enorm de mult de citit, dar este o lectie si va v-a prinde bine. Nu are rost sa te opresti doar la una cand le poti avea pe toate. La Multi Ani si un an nou mai bun. El_Bandolero |
|
|
|
Jan 12 2011, 13:56
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
frumos , mi-a placut rafc-istule
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Jan 12 2011, 15:18
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
CITAT(shlim @ Jan 12 2011, 20:56) [snapback]35991[/snapback] frumos , mi-a placut rafc-istule Multumesc maestre |
|
|
|
Apr 27 2011, 13:49
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Am şi eu o īntrebare, din ăştia mai experimentaţi cine mai "activează"?
Am nevoie de o părere de la cineva şi văd că mai nimeni nu mai face nimic aici... -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Apr 29 2011, 02:51
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Cocktail,
Mai sunt oameni activi pe forum -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Apr 29 2011, 03:02
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Cocktail, tocmai mi-am facut timp sa citesc TOT postul tau, si trebuie sa recunosc ca e placut sa mai citesti cate un Field Report.
E fain ca iti faci autocritica, asta o sa te ajute destul de mult in viata, in general, nu doar la gagici, dar este aici ceva ce eu nu reusesc sa inteleg: Pe tine te-a deranjat ca ai facut ceva greseli cu gagica asta si nu ti-a iesit un FClose, sau ca nu ti-ai dat seama mai repede ca n-are sens sa umblii dupa ea ca e idioata? Raspunde-ti sincer la asta si zi-ne si noua -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Apr 29 2011, 09:07
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(nashu @ Apr 29 2011, 03:02) [snapback]36025[/snapback] Cocktail, tocmai mi-am facut timp sa citesc TOT postul tau, si trebuie sa recunosc ca e placut sa mai citesti cate un Field Report. E fain ca iti faci autocritica, asta o sa te ajute destul de mult in viata, in general, nu doar la gagici, dar este aici ceva ce eu nu reusesc sa inteleg: Pe tine te-a deranjat ca ai facut ceva greseli cu gagica asta si nu ti-a iesit un FClose, sau ca nu ti-ai dat seama mai repede ca n-are sens sa umblii dupa ea ca e idioata? Raspunde-ti sincer la asta si zi-ne si noua Te referi la topicul ăsta ? Nu eu l-am scris el_bandolero este inculpatul. Eu aveam nevoie de o părere īn altă situaţie, vorbim pe privat Nu pot să-ţi trimit mesaj privat, pentru că ai mesageria full. Te rog, goleşte ceva din ea şi trimite-mi un pm cānd termini. Chiar vreau să vb cu cineva cu experienţă. Merci mult -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 2 2011, 03:28
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Cocktail oricum esti sub anonimat prin nickname-ul tau... De ce nu ne sharezi public povestea la care vrei feedback?
-------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:46 |