Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 21 2008, 12:32
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Baieti, sincer, a cam inceput sa arate naspha forumul cu zeci de topice pe care le gasim atat la general/sfaturi cat si la incepatori/offtopic.
Este bine sa lasam un link catre topicul respectiv, insa cred ca ar fi mai bine daca am sterge acel link dupa 2-3 zile. Pentru ca cei interesati ar sti unde se afla topicul respectiv dupa 2-3 zile. Si astfel am mai aranja putin forumul. Later Edit. Si sa vorbim cu ovi, stiu ca unele forumuri trimit un mesaj automat dupa inregistrare cu un anumit text. As propune ca in acel mesaj sa fie trecute regulile sau macar sa scrie cu un caracter mai MARICEL textul "Cititi regulile inainte de postare. Nerespectarea lor va vor warn si in cele din urma banarea contului. Reguli si intrebari comune! " Si cred ca ar trebui un topic in care sa punem absolut toate regulile de postare. Topicul v-a fi mutat la "Reguli si intrebari comune!" |
|
|
|
Apr 22 2008, 20:05
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
CITAT(el_bandolero @ Apr 21 2008, 20:32) [snapback]25616[/snapback] Baieti, sincer, a cam inceput sa arate naspha forumul cu zeci de topice pe care le gasim atat la general/sfaturi cat si la incepatori/offtopic. Este bine sa lasam un link catre topicul respectiv, insa cred ca ar fi mai bine daca am sterge acel link dupa 2-3 zile. Pentru ca cei interesati ar sti unde se afla topicul respectiv dupa 2-3 zile. Si astfel am mai aranja putin forumul. Later Edit. Si sa vorbim cu ovi, stiu ca unele forumuri trimit un mesaj automat dupa inregistrare cu un anumit text. As propune ca in acel mesaj sa fie trecute regulile sau macar sa scrie cu un caracter mai MARICEL textul "Cititi regulile inainte de postare. Nerespectarea lor va vor warn si in cele din urma banarea contului. Reguli si intrebari comune! " Si cred ca ar trebui un topic in care sa punem absolut toate regulile de postare. Topicul v-a fi mutat la "Reguli si intrebari comune!" Corect! Imi cer scuze pentru unele posturi (3-4) la care am uitat sa selectez optiunea NU la link! Din partea mea nu are sa se mai intample. De asemenea as mai avea o sugestie: Sa stergem posturile vechi repetitive, adica cred ca sunt mai mult de trei posturi OBSOLETE la abordarile pe strada sau discutiile pe mess/irc, sunt o gramada de topicuri repetitive care incarca forumul. Inteleg ca sunt unele care contin ce altele nu au dar...DAR...daca le-am sterge pe cele care sunt mai putin constructive sau care raspund la o intrebare deja formulata...am fluidiza accesul la informatie, utilizatorul va sti exact unde sa caute fara sa dea un scroll infinit cand se afiseaza rezultatele cautarii. Peace Out! -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
| Reckno |
May 2 2008, 11:39
Trimis la
|
|
Guests |
Gabriel man vad ca nu mai esti moderator?!
|
|
|
|
May 17 2008, 19:18
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
CITAT(Reckno @ May 2 2008, 19:39) [snapback]25756[/snapback] Gabriel man vad ca nu mai esti moderator?! poi...da-ti aragazul jos si beleste ochii mai bine -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
| Reckno |
May 18 2008, 05:07
Trimis la
|
|
Guests |
bai omule parerea mea ca ai inceput sa iti dai prea multa importanta din nou...acum chiar mai multa decat inainte...cand ne-am intalnit mi-ai lasat o impresie buna...acum vrei sa o strici! fa ceea ce te caracterizeaza!
|
|
|
|
May 19 2008, 05:28
Trimis la
|
|
CITAT(Reckno @ May 18 2008, 13:07) [snapback]26030[/snapback] bai omule parerea mea ca ai inceput sa iti dai prea multa importanta din nou...acum chiar mai multa decat inainte...cand ne-am intalnit mi-ai lasat o impresie buna...acum vrei sa o strici! fa ceea ce te caracterizeaza! Topic closed...ps daca ai sa-mi spui ceva fa-o pe PM acest forum nu este un loc pentru dispute personale. El_bandolero a postat un subiect, mesajul a fost transmis, iar tu ai postat offtopic. Daca ti-am lasat o impresie buna atunci ti-ai raspuns singur la intrebare. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Jan 4 2009, 06:37
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
Vreau sa stiu si eu care e desteptu care o sters multe din reply-urile din topicul "Vreau sa fiu pua" si o editat ca dracu cateva posturi printre care ultimul a lui "un mare luzar" care defapt era al lui "il rey" ?????
Asta e chiar bataie de joc !!! -------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
Jan 5 2009, 08:18
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
CITAT(BuddyLove @ Jan 4 2009, 13:37) [snapback]31179[/snapback] Vreau sa stiu si eu care e desteptu care o sters multe din reply-urile din topicul "Vreau sa fiu pua" si o editat ca dracu cateva posturi printre care ultimul a lui "un mare luzar" care defapt era al lui "il rey" ????? Asta e chiar bataie de joc !!! eu nu stiu despre ce este vorba. -------------------- i love this game
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:47 |