Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
May 11 2008, 11:58
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 38 Inregistrat pe: 24-April 08 Membrul Nr.: 6.012 |
Oke faza inventata de mine..ce credeti de ea?
Mergi pe strada si vezi o tipa de vrei sa te bagi in seama cu ea. Cand ajungi langa ea ii zici: Buna! Ce mai faci? [ body language corespunzator -sigur pe tine] Ea [ uimita] : Ma cunosti de undeva? Tu: [Uimit] Bineinteles. Te-am vazut cand eram asa la zece metrii si mi-am zis: Uite ce fata draguta!..Apoi cand eram la 5 metrii te-am vazut iar si am zis: Hmm..eu o cunosc pe fata asta de undeva [ expresie funny pe fata]..Si m-am gandit sa te salut. Deci ce credeti? -------------------- She: You've changed!
He: Oh, you noticed. She: I don't like change. He: Change is good. Change is eternal. |
|
|
|
May 11 2008, 13:53
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 130 Inregistrat pe: 18-January 08 Membrul Nr.: 5.365 |
he he
-------------------- de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!
|
|
|
|
May 11 2008, 15:20
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Nu stiu ce sa zic... cam AFC ... cel putin la faza cu " ce fata darguta "
Daca o mai prelucrezi putin... merge... ( putin mai mult ) -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
May 12 2008, 08:04
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 324 Inregistrat pe: 2-March 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 5.665 |
mie imi place
-------------------- I might like u better if we slept together ;)
|
|
|
|
Jun 23 2008, 11:36
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 61 Inregistrat pe: 20-June 08 De la: Venetzia/Italia Membrul Nr.: 6.391 |
CITAT Ma cunoshti de undeva? Mi s-a intamplat chestii d-astea, shi cu timpul am invatzat ca raspunzand cu ceva de tipul CITAT Bineinteles. Te-am vazut cand eram asa la zece metrii si mi-am zis: Uite ce fata draguta!..Apoi cand eram la 5 metrii te-am vazut iar si am zis: Hmm..eu o cunosc pe fata asta de undeva..Si m-am gandit sa te salut. nu face altceva decat sa ii dea confirmarea in mintea ei ca ea nu te cunoashte deloc iar tu incerci sa o agatzi iar raspunsul ei deobicei este sa te ignoreze shi sa-shi vada de drum. Ca consecintza, din moment ce asta nu merge, am priceput ca este mai bine sa creezi in ea mister daca te cunoashte sau nu, dupa care tranzitzionezi intr-o routine.Exemplu: PUA: Hey, buna. In sfarshit am sosit. Traficul asta este un coshmar. Ce facem acum? HB: Me cunoshti de undeva? PUA: Tu te uitzi prea des la televizor... dar oricum nu cred ca ne cunoashtem - chiar daca este posibil. HB: ??? [Daca raspunde, este posibil sa admita ca parca te-a vazut pe undeva. Sa nu fii uimit daca i-tzi va zice ceva de genul "Ah, da... parca te-am vazut pe canalul de televiziune YYY. Tu la ce canal TV lucrezi?"] PUA: De la expresia pe care tocmai ai facut-o mi-ai amintit de XXX. [Asta este tranzitzia in routine, care tu urmeaza sa o ai deja preparata.] De obicei HB va zice: Cine este XXX? PUA: [Incepi sa-i spui routina DHV.] |
|
|
|
Jun 24 2008, 15:35
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
CITAT(sascha @ May 12 2008, 16:04) [snapback]25903[/snapback] mie imi place dovada clara ca nu merge -------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
Jun 24 2008, 15:49
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 107 Inregistrat pe: 5-April 08 De la: asta chiar nu mai conteaza Membrul Nr.: 5.879 |
de ce spui herr0n ca e dovada clara ca nu merge, daca vine din partea lui sascha, "What girls say does not mean that is what they want?"
-------------------- "This is about....building a LIFE!" Mystery
|
|
|
|
Jun 24 2008, 16:32
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
HerrOn prietene...secondez motiunea
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Jun 25 2008, 13:20
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
CITAT(sascha @ May 12 2008, 16:04) [snapback]25903[/snapback] mie imi place voi cu fetele va f**eti sau va cantariti? -------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
Jun 25 2008, 13:42
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 324 Inregistrat pe: 2-March 08 De la: bucuresti Membrul Nr.: 5.665 |
ne f**em, normal! ce e aia sa ai o fata amica pe care sa o si f**i????? nu se poate asa ceva trebuie numai s-o f**i
-------------------- I might like u better if we slept together ;)
|
|
|
|
Jun 25 2008, 17:41
Trimis la
|
|
CITAT(sascha @ Jun 25 2008, 21:42) [snapback]27089[/snapback] ne f**em, normal! ce e aia sa ai o fata amica pe care sa o si f**i????? nu se poate asa ceva trebuie numai s-o f**i bai lasa-ma cu astea era vorba de pu nu de amicitie p.s. --edit out-- -------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
Jun 26 2008, 12:44
Trimis la
|
|
CITAT(herrOn @ Jun 26 2008, 01:41) [snapback]27091[/snapback] p.s. --edit out-- -------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
Jul 19 2008, 04:09
Trimis la
|
|
|
Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 140 Inregistrat pe: 4-January 08 De la: Ardeal Membrul Nr.: 5.314 |
CITAT(LoveKey @ May 11 2008, 19:58) [snapback]25880[/snapback] Oke faza inventata de mine..ce credeti de ea? Mergi pe strada si vezi o tipa de vrei sa te bagi in seama cu ea. Cand ajungi langa ea ii zici: Buna! Ce mai faci? [ body language corespunzator -sigur pe tine] Ea [ uimita] : Ma cunosti de undeva? Tu: [Uimit] Bineinteles. Te-am vazut cand eram asa la zece metrii si mi-am zis: Uite ce fata draguta!..Apoi cand eram la 5 metrii te-am vazut iar si am zis: Hmm..eu o cunosc pe fata asta de undeva [ expresie funny pe fata]..Si m-am gandit sa te salut. Deci ce credeti? 'Salut, In timp ce mergeam sa ajung in locul 'X' te-am vazut pe strada si cred ca esti o fata draguta...si am vrut doar sa te salut... pe mine ma cheama 'x' .... ' si de aici incepi conversatia... alta...procese etc... E incredibil de usor incat e foarte greu -------------------- Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe
|
|
|
|
Jul 19 2008, 04:41
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 107 Inregistrat pe: 5-April 08 De la: asta chiar nu mai conteaza Membrul Nr.: 5.879 |
CITAT(crisss @ Jul 19 2008, 12:09) [snapback]27499[/snapback] 'Salut, In timp ce mergeam sa ajung in locul 'X' te-am vazut pe strada si cred ca esti o fata draguta...si am vrut doar sa te salut... pe mine ma cheama 'x' .... ' si de aici incepi conversatia... alta...procese etc... E incredibil de usor incat e foarte greu "te-am vazut pe strada si cred ca esti o fata draguta" nu comunici cam muult interes din prima? "pe mine ma cheama 'x' " din nou..nu afisesi prea mult interes din prima?...daca reusesti sa generezi atractie nu te va intreba chiar ea? -------------------- "This is about....building a LIFE!" Mystery
|
|
|
|
Jul 20 2008, 17:50
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
James_JP - intradevar ii da inpresia ca esti interesat, dar poti sa o faci tu mai "bine" ?
-------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:51 |