IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Masaj Erotic, :-)
Fedora_1988
mesaj Feb 17 2010, 18:30
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 14
Inregistrat pe: 10-February 10
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 14.064

Buna.
Am auzit ca intr-un salon de masaj erotic se poate face si masaj de relaxare, body massage, masaj erotic si masaj tantric.
Este gresita mentalitatea romanesca ref la inselat partenerul atunci cand mergi la masaj erotic ;
In primul rand se poate merge la masaj impreuna cu partenerul/partenera, ambii putand beneficia de niste senzatii extraordinare.
Mai trebuie stiu faptul ca in timpul unei sedinte de masaj de acest gen aveti voie sa atingeti partenera in anumite limite, in niciun caz in zona intima a acesteia .
Doar o persoana foarte inchisa si old fashion se poate considera inseala daca sotul/iubitul s-a dus la masaj erotic. Din contra, sedinta de masaj poate fi considerata un prleudiu, sotul/iubitul cand ajunge acasa poate fi deja excitat maxim, iar sotia sa beneficieze de o seara extraordinara.
Voi ce parere aveti? Ati fost vreodata la masaj erotic ? V-a placut sau nu? rolleyes.gif
Fisiere Atasate
Fisier Atasat  middle001.jpg ( 254.72k ) Numarul de Transferari: 26

--------------------
Pentru mai multe informatii, vizitati www.erotic-masaj.ro
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Feb 17 2010, 22:05
Trimis la #2

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

de ce sunt postate aceleasi 2 mesaje , si la Incepatori si la Relatii ? de useri diferiti ? lol

Fedora_1988 eu nu am fost , si nu prea bag mana in foc ca cineva de pe-aici ar fi fost , dar .. stii care e pericolul de-a te afla pe un site de seductie ?

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
Cocktail
mesaj Feb 18 2010, 16:06
Trimis la #3

Forum Maniac

Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
Membrul Nr.: 5.143

De ce suna a reclama pt mine ?

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 16 2010, 20:52
Trimis la #4

NonTalkative FC
*

Fiecare posteaza ce vrea , ceea ce il / o intereseaza. Daca eu postez un comentariu si mai posteaza si altcineva nu este problema mea sau inver, daca eu consider ca nu am gasit raspunsul la acel topic , pot sa mai intreb...care-i problema ???
Nu, nu stiu ce pericole ma pandesc pe forum-ul de seductie.....sp tu....

+Quote Post
Sorin
mesaj Mar 17 2010, 05:03
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

Fedora...

Faptul ca maseuzele se lasa atinse pe trup... ti se pare tie DOAR UN MASAJ smile.gif)

Eu cred ca toate maseuzele sunt prostituate cu un job legal de paravan... maseuza auzi smile.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
PuiDeUrs
mesaj Mar 17 2010, 08:11
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

Postari: 42
Inregistrat pe: 5-September 08
Membrul Nr.: 7.128

CITAT(Sorin @ Mar 17 2010, 12:03) [snapback]35811[/snapback]
Fedora...

Faptul ca maseuzele se lasa atinse pe trup... ti se pare tie DOAR UN MASAJ smile.gif)

Eu cred ca toate maseuzele sunt prostituate cu un job legal de paravan... maseuza auzi smile.gif

Subscriu.tarfa cu carte de munca in mana! w00t.gif

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 20 2010, 10:31
Trimis la #7

NonTalkative FC
*

Curve sunt acele femei care accepta sa faca mai mult decat un masaj ! rolleyes.gif
Sunt 2 tipui de saloane: 1. in care se face sex
2. in care nu se face sex

Si din pacate sunt confundate destul de des !!!
Primul tip de salon este situat intr-un apartament, unde proprietarul nu prea a investit (pt a putea abandona totul la nevoie), fetele sunt destul de uratele (aici se pot angaja chiar si fetele care presteaza servicii pe centura, nu au nev de cursuri pt a se f***) !!!
La al 2-lea tip de salon, unde nu se practica sexul, se vede diferenta, este situat intr-o vila, proprietarul a investit destul de mult pentru a asigura clientilor confortul necesar. Fetele sunt frumusele , detin diplome in masaj recunoscute de Ministerul Muncii si Educatiei, analize.

La acest tip de salon sexul este exclus , orice tip de sex, indiferent de cat de dragut este clientul sau suma pe care o ofera peste pretul masajului.

A nu se confunda bordelul cu salonul de masaj erotic !!!

--------------------
Pentru mai multe informatii, vizitati www.erotic-masaj.ro

+Quote Post
Motanel
mesaj Mar 21 2010, 04:19
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

Postari: 64
Inregistrat pe: 23-March 09
De la: Iasi
Membrul Nr.: 10.407

CITAT(Fedora_1988 @ Mar 20 2010, 10:31) [snapback]35826[/snapback]
La acest tip de salon sexul este exclus , orice tip de sex, indiferent de cat de dragut este clientul sau suma pe care o ofera peste pretul masajului.

A nu se confunda bordelul cu salonul de masaj erotic !!!

Tu nu crezi ce spui si vrei sa-i mai si convingi pe altii.

--------------------
eu: Buna, esti draguta si vreau sa te f**.
ea: De cate ori?
eu: De trei ori ca ma plictisesc repede.

+Quote Post
Fedora_1988
mesaj Mar 21 2010, 09:16
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

CITAT(Motanel @ Mar 21 2010, 11:19) [snapback]35828[/snapback]
Tu nu crezi ce spui si vrei sa-i mai si convingi pe altii.

Asa este, vrei sa-ti sp si numele saloanelor la care nu este permis sexul si maseuzele se respecta pe ele refuzand barbatii care le cer mai mult decat un masaj. O sa ma interesez si o sa-ti sp si nu,ele saloanelor pt ca nu cred ca peste tot ese la fel.
Daca anumite femei sunt porci, trebuie generalizat? sau daca anumiti barbati sp despre femei ca toate sunt curve , trebuie sa generalizam ?
Asa este si cu saloanele de masaj erotic, de infrumusetare si multe alte lucruri, nu crezi ????
Nu vreau sa conving pe nimeni, pt ca fiecare are parerea lui si trebuie respectata. Pur si simplu asta este parerea mea .
Stii ca am dreptate dar esti prea mandru si nu-mi poti da dreptate, motanel :-))) glm

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 20th May 2012 - 02:52