Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 18 2003, 12:10
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
Propun sa scrie fiecare ce materiale interesante despre seductie are si ce si-ar dori, in eventualitatea unor schimburi.
Astept raspunsurile voastre -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
Dec 19 2003, 03:46
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 256 Inregistrat pe: 23-July 03 De la: Timisoara Membrul Nr.: 606 |
Dupa cum am scris si in threadul care a precedat acest thread
-------------------- Nu lasa pe maine ce poti face azi ! Lasa pe poimaine, ca pana atunci poate se uita sau nu mai e nevoie.
Cand iti vine cheful de lucru, aseaza-te si asteapta putin.Vei vedea ca o sa-ti treaca. |
|
|
|
Dec 19 2003, 03:52
Trimis la
|
|
|
Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 469 Inregistrat pe: 6-March 03 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 398 |
Ba frate, rubrica e deja deschisa asa ca profita. In viata nu ti se ofera nimic gratuit
-------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
Dec 19 2003, 06:05
Trimis la
|
|
|
Si incearca sa inlocuiesti NPL cu NLP.
NPL suna deranjant... -------------------- From Wishes to Eternity
|
|
|
|
| hellbuilder |
Dec 19 2003, 09:49
Trimis la
|
|
Guests |
Am "frogs into princes" de Richard Bandler shi John Grinder, doritori exista?
|
|
|
|
| Unul' |
Dec 19 2003, 16:14
Trimis la
|
|
Guests |
vreau yo......(pM me).
yo sigurul lucru ce-l am ii.....'Master of body Language' sau ceva de genu asta...care se gaseste relativ usor dar totusi pt doritori (PM me ) |
|
|
|
Dec 20 2003, 04:01
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 256 Inregistrat pe: 23-July 03 De la: Timisoara Membrul Nr.: 606 |
Pe mine ma intereseaza orice. PM ME
-------------------- Nu lasa pe maine ce poti face azi ! Lasa pe poimaine, ca pana atunci poate se uita sau nu mai e nevoie.
Cand iti vine cheful de lucru, aseaza-te si asteapta putin.Vei vedea ca o sa-ti treaca. |
|
|
|
| Yanez |
Dec 28 2003, 08:27
Trimis la
|
|
Guests |
Am eu o groaza de d-astea, de la NLP pana la filmulete de 10 minute in care te invata unde sa pui mana. Ma gasiti pe messenger "apacheboyscout@yahoo.com".
Am materiale cam 180mb. |
|
|
|
| BaLaUrMiC |
Dec 30 2003, 06:30
Trimis la
|
|
Guests |
am si eu niste materiale...nu cine stie ce dar...printre ele se numara:
1.Richard Bandler - Modelling with NLP 2.NLP - How to Play the Brain Game for Fun and Profit by Michael Hall, Ph.D. 3.Secrets of seduction - Ron Louis and David Copeland 4.(ebook) Essential Skills Handbook 5.(eBook) - NLP - Psychic Seduction 5.NLP - Hypnotic Self-Talk |
|
|
|
Dec 30 2003, 09:01
Trimis la
|
|
![]() -Pick`Up Pr0- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 607 Inregistrat pe: 26-June 03 De la: . Membrul Nr.: 553 |
ma io nu am nimica deocamdata , dar inca mai caut curtea veche si almatea astea le caut acuma dar daca avei ceva , orice legat de seductie si le putei inprumuta as fii mai mult decat recunoscator kthol1k@yahoo.com
-------------------- These Words That I Write Keep Me From Total Madness
|
|
|
|
| sososorin |
Jan 8 2004, 02:23
Trimis la
|
|
Guests |
Bai Yanez, as tare recunoscator daca mi-ai trimite si mie niste mteriale ajutatoare.
|
|
|
|
| Fire_fly |
Apr 11 2004, 10:52
Trimis la
|
|
Guests |
As fi recunoscator daca ar binevoi cineva sa-mi trimita si mie macar cateva din e-book-urile ale caror titluri le-am vazut amintitite mai inainte.
Recunoscator in sensul ca momentan am dat un hard la un tovaras cu tzeava serioasa de net, si care i-mi cauta e-book-urile and stuff in domeniul seductiei..pe care desigur ca am de gand sa le impartasesc si cu voi. Apropo pe Kazza se poate gasi ceva interesant? |
|
|
|
Apr 12 2004, 01:16
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 645 Inregistrat pe: 10-December 03 De la: USA Membrul Nr.: 992 |
am Bishop's Jurnals - Ross J
-------------------- Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA
|
|
|
|
| OBSession |
Jun 14 2004, 04:29
Trimis la
|
|
Guests |
am o groaza de pdf-uri luate de pe net despre seductie/nlp/hipnoza/psihologie/sex/religie/etc... cand o sa am timp o sa fac o lista cu ele. Cine stie, poate imi pun apache-ul intr-o seara si va las sa va alegeti ce vreti
|
|
|
|
| Alex17 |
Jun 14 2004, 05:05
Trimis la
|
|
Guests |
cine are materiale sa le dea shi celorlalti....ce dreaq...suntem o familie shi ne ajutam unii pe ceilaltzi ... ajutatzi shi veti fi ajutatzi!!!
yobalacy@yahoo.co.uk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:56 |