Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 21 2010, 09:22
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inregistrat pe: 10-February 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14.064 |
Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de masaj erotic, ce parere aveti despre ei ??
Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina prietenului meu, cu care am o relatie de 5 ani, o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus foarte nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la masaj sau nu ??? Eu una, nu stiu ce sa mai cred.... |
|
|
|
Mar 21 2010, 09:29
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 42 Inregistrat pe: 5-September 08 Membrul Nr.: 7.128 |
CITAT(Fedora_1988 @ Mar 21 2010, 16:22) [snapback]35839[/snapback] Ce fel de barbati aleg sa mearga la saloanele de masaj erotic, ce parere aveti despre ei ?? Zilele trecute, din intamplare am gasit in buzunarul scaunului de la masina prietenului meu, cu care am o relatie de 5 ani, o carte de vizita (facand reclama la un salon de masaj) , cd l-am intrebat mi-a spus foarte nepasator, ca este de ceva timp cartea de vizita acolo si ca nu mai stie cum a aparut acolo. Voi ce credeti, minte ?? A sost la masaj sau nu ??? Eu una, nu stiu ce sa mai cred.... Asta da spot publicitar.Si scoate frate fluturashu' cu salonu de masaj..si primeste tipu un alt fluturash de ljbf...si prinde aripi fhal fhal o relatie de cinco anios se duce pe p*la... ca-ntr-un final se imprietenesc pe hi5.tare frate |
|
|
|
Mar 21 2010, 17:30
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
ce trist .
-------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Mar 23 2010, 20:36
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 14 Inregistrat pe: 10-February 10 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 14.064 |
Ha, ha, ha ...ce amuzanti sunteti !!!!
Cartea de vizita era de la salonul la care lucrez . -------------------- Pentru mai multe informatii, vizitati www.erotic-masaj.ro
|
|
|
|
Mar 24 2010, 02:49
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
CITAT(Fedora_1988 @ Mar 24 2010, 03:36) [snapback]35874[/snapback] Ha, ha, ha ...ce amuzanti sunteti !!!! Cartea de vizita era de la salonul la care lucrez . -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
Apr 22 2010, 12:10
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 86 Inregistrat pe: 20-January 08 De la: Piatra Neamt sau Bucuresti Membrul Nr.: 5.372 |
CITAT(Fedora_1988 @ Mar 23 2010, 20:36) [snapback]35874[/snapback] Ha, ha, ha ...ce amuzanti sunteti !!!! Cartea de vizita era de la salonul la care lucrez . =))))))))))))) TE MINTE SIGUR! Scapa de el!!!! As fi mult mai amuzat daca te-ar fi prins pe tine cu fluturasul si sa te intrebe daca il inseli...cu o alta fata??? Si sa intre la dubii. Ce zici fedora ne povestesti ce se face de fapt in aceste minunate "saloane erotice" ? Si ne povestesti si noua daca prietenul tau stie ca lucrezi acolo? As da o mie de parai sa ii vad fata plina de surprindere sau ai pastrat poza de atunci cand i-ai zis "acum ceva timp"? Oricum cred ca ti-a trebuit ceva curaj sa zici pe un astfel de forum ca lucrezi acolo. Esti amuzanta in felu tau diferit... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 20th May 2012 - 02:57 |