IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Ratb
aleks10
mesaj Jan 12 2010, 12:52
Trimis la #1

Suspect

Grup: Membri
Postari: 166
Inregistrat pe: 20-September 08
Membrul Nr.: 7.269

Era seara. Si ma intorceam de la un date. Ajung in statia de tramvai, vad 2 seturi. Un set de 2 fete si un set mixt. Setul din 2 fete era compus din "printese", una din ele arata bine. Nu abordez setul asta, approach anxiety probabil.
Celalalt set era compus dintr-un baiat si 2 fete, fata bruneta placandu-mi mai mult. Nu abordez nici setul asta, din cauza unor probleme medicale trebuie sa ma feresec de vreo altercatie, asa ca, nu am riscat. In statie s-a uitat bruneta cateva secunde la mine.
Vine tramvaiul. Urc in el. Ma pun pe scaun. urca si bruneta pe la aceeasi usa, eu ma uit la ea si ea se uita la mine. Trece de scaunul meu si se pune pe un scaun in vagonul celalalt. Stau cateva secunde, ma ridic de pe scaun si ma duc la ea. Ma aplec si ii intind mana si ii zic: "Buna, eu sunt abcd"
ea (mirata):"buna, wxyz"
eu: "Te uitai la mine in statie"
Ea: "nu, nu ma uitam"
eu: "te-ai uitai la mine si in statie si in tramvai"
ea nega in continuare.
Eu o intreb de ce sunt fetele asa timide cand un baiat atragator vine la ele sa vorbeasca.
Ea: "dar ce nu intelegi ca nu ma uitam la tine"
eu (dupa ce am facut un false time constraint din corp): "hey, nu ma refeream la tine sau la intamplarea asta. ma refeream in general."
ea imi spune ca fetele se balbaie si ca isi gasesc cu greu cuvinetele. Partea amuzanta era ca si ea facea acelasi lucru cand explica asta. Eu observ asta si ii spun intr-un mod ciudat ca face si acelasi lucru si ca nu o ajuta chestia asta.
Raman in pana de idei, ma blochez. Primul lucru care mi-a venit in minte: "esti din bucuresti?". Ea imi raspunde ca da si ma intreaba pe mine de unde sunt. Eu, intr-un moment de blackout, mint si ii spun ca sunt din Predeal. putin Flufl talk despre facultatea mea. O intreb pe ea la ce facultate e. Si imi spune ca e la liceu, clasa a 12a. Putin fluff talk si o intreb la ce facultatea vrea sa dea.
Ea: "la psihologie si la jurnalism"
Eu incerc sa ii explic ca are o personalitate timida. Ii fac pe urma un scurt exercitiu psihologic. Mai vorbesc putin cu ea, o conversatie normala, si vad ca tot incepe si se foieste pe scaun. Initial am interpretat ca vrea sa plece, reject. O intreb daca aici coboara. Ea:"nu, dar hai sa ne mutam in alta parte sa vorbim ca e cam greu asa(ea statea jos, eu in picioare)"
Putin kino, o iau usor de spate, si mergem intr-un alt loc din tramvai.
Incepem din nou sa vorbim, vad ca iar a inceput flufftalk. Am bagat o replica care nu avea nici o legatura cu ce vorbeam in momentul respectiv si am inceput o discutie mai interesanta.
Se apropie statia mea, scot telefonul, o intrerup din vorbit si ii zic sa imi scrie numarul. Ea refuza si se ofera sa imi dea idul. Eu am avut un moment de blackout, nu ma asteptam la refuz. Am insistat destul de stangaci in sa imi dea numarul de telefon. A oprit tramvaiul si am plecat.

--------------------
"Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."

"So do you have a plan?
Better! I have confidence." King Julien
Go to the top of the page

+Quote Post
shlim
mesaj Jan 12 2010, 17:16
Trimis la #2

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

deci i-ai luat nr sau nu ?

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
aleks10
mesaj Jan 13 2010, 01:04
Trimis la #3

Suspect

Postari: 166
Inregistrat pe: 20-September 08
Membrul Nr.: 7.269

CITAT(shlim @ Jan 13 2010, 00:16) [snapback]35096[/snapback]
deci i-ai luat nr sau nu ?

nu.

Am insistat cu o replica, dar nu am spus-o cum trebuie. death.gif Daca imi pastram BL si tonul vocii la sfarsit aveam numarul ei.

--------------------
"Remember, you're fighting for this woman's honor, which is probably more than she ever did."

"So do you have a plan?
Better! I have confidence." King Julien

+Quote Post
Master20
mesaj Jan 14 2010, 00:52
Trimis la #4

Forum Jockey

Postari: 201
Inregistrat pe: 12-May 09
Membrul Nr.: 11.770

CITAT(aleks10 @ Jan 13 2010, 01:04) [snapback]35101[/snapback]
nu.

Am insistat cu o replica, dar nu am spus-o cum trebuie. death.gif Daca imi pastram BL si tonul vocii la sfarsit aveam numarul ei.

F bine. nu trebuie sa te alegi cu ceva. o experienta placuta presupun. acum sti unde te blochezi si ce trebuie sa faci.
Bafta

--------------------
Pura fictziune

+Quote Post
Sorin
mesaj Jan 25 2010, 05:46
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

aleks10,

e ok ca ai facut abordarea... si inceputul putea fi mai ok...

"daca tot ma privesti... putem sa si vorbim..., Eu sunt Aleks"

Mergea mai bine asa... dupa care tu conduceai discutia... in schimb ai pus foarte multe intrebari... asadar ai pus presiunea abordarii pe ea...

e normal ca s-a intimidat... de altfel si tu erai intimidat...

in loc sa ii sublinieze ei timiditatea ajut-o sa se relaxeze facandu-i un compliment ceva... sa simta ca e OK in ochii tai smile.gif

tipa oricum te placea... si ti-ar fi dat nr daca n-ar fi vazut atata ezitare la tine si punerea ezitarii pe ea...

si in fine, merge si id... mai vorbiti acolo , si poate va vedeti apoi... ai refuzat id-ul?

incearca sa faci rapport mai mult... si incearca sa eviti minciunile... pt ca ele nu au nici o emotie iar rapportul se intampla la nivel de emotii.

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:07