IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Religia ? O Problema?
d@ny
mesaj Apr 15 2010, 07:47
Trimis la #1

Sniffin' the Field
**

Grup: Membri
Postari: 75
Inregistrat pe: 11-May 09
De la: suceava
Membrul Nr.: 11.757

Salut tuturor . . . am o mica problema, .. de 1 sapt se uita o fata ca disperata la mine .. ea fiind vizavii de clasa mea (eu sunt in cl a10a, ea a11a), nu numai ca se uita ca disperata, ma saluta cand plec, imi face poza cand stau singur pe hol, m-a intrebat de 2 ori ce fac etc . Bun bun , eu nici macar nu ii stiu numele .. nu mii greu sa o iau intre 4 ochi si sa o intreb d`ale agatatului, dar m`am interesat putin de la un coleg daca e ortodoxa (eu fiind ortodox) si a zis ca e penticostala.Acum nu stiu ce sa fac ea e o fata normala (nu ca alea cu fusta, pamblica si nu mai stiu si eu ce ca toate alea) nici o data nu am vazut`o cu fusta sau alte alea ce poarta penticostalele. Acum nu stiu ce sa fac, sa ma bag in seama cu ea sau sa o las, mie mi`ar fi cumva greu pentru ca fete sunt, si nu vreau cumva sa ma fac de ras,eu ortodox si din 1213213 de fete am gasti o penticostala.

Voi ce ati face in locul meu? death.gif

--------------------
Stai puţin
Stau
Bă, mă vezi
Te cred
Mă crezi
Te-aud
M-asculţi
Te văd
Eşti praf
Go to the top of the page

+Quote Post
Cocktail
mesaj Apr 15 2010, 08:39
Trimis la #2

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

CITAT(d@ny @ Apr 15 2010, 07:47) [snapback]35923[/snapback]
Salut tuturor . . . am o mica problema, .. de 1 sapt se uita o fata ca disperata la mine .. ea fiind vizavii de clasa mea (eu sunt in cl a10a, ea a11a), nu numai ca se uita ca disperata, ma saluta cand plec, imi face poza cand stau singur pe hol, m-a intrebat de 2 ori ce fac etc . Bun bun , eu nici macar nu ii stiu numele .. nu mii greu sa o iau intre 4 ochi si sa o intreb d`ale agatatului, dar m`am interesat putin de la un coleg daca e ortodoxa (eu fiind ortodox) si a zis ca e penticostala.Acum nu stiu ce sa fac ea e o fata normala (nu ca alea cu fusta, pamblica si nu mai stiu si eu ce ca toate alea) nici o data nu am vazut`o cu fusta sau alte alea ce poarta penticostalele. Acum nu stiu ce sa fac, sa ma bag in seama cu ea sau sa o las, mie mi`ar fi cumva greu pentru ca fete sunt, si nu vreau cumva sa ma fac de ras,eu ortodox si din 1213213 de fete am gasti o penticostala.

Voi ce ati face in locul meu? death.gif

Simplu. Te duci la ea.

Ai venit aici pentru că avei nevoie să îţi confirme cineva că trebuie să te duci la ea. Religia nu are nicio importanţă, dar tu nu ai tupeul să te duci la ea...
Du-te. (punct)

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:11