IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Revelion 2010
Cocktail
mesaj Jan 2 2010, 18:07
Trimis la #1

Forum Maniac

Grup: Membri
Postari: 616
Inregistrat pe: 27-November 07
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 5.143

Hehe... La multi ani tuturor! Cum ati petrecut revelionul ? Sper ca bine, pentru ca eu l-am petrecut foarte bine!

Am fost la mare, la o cherhana pe malul marii. A fost suberb. Pacat ca nu erau prea multi tineri, eu ducandu-ma acolo cu ai mei. Dar am "prins" pe acolo trei surori din Galati. S = HB9 A = HB 8 An = HB 9.5. A fost pretty easy, avand in vedere ca eu eram singurul pusti de pe acolo, si mai ales ca ele se uitau obsesiv la mine cand treceau pe langa masa mea.

Si sincer sa fiu, tata m-a motivat, eu nu aveam nicio intentie sa intru in vb cu ele ca mi se pareau mult prea pitipoance... si la vb tatalui meu... am actionat " Noaptea, orice pisica e neagra". Inainte sa intru in vb cu ele mi-a zis ceva de genul: " ce faci ma ? Alea se uita la tine si tu nimic ? ". Eu m-am enervat m-am ridicat de la masa, le-am oprit si le-am zis: "Buna, am obs ca va tot uitati insistent la mine, pauza, vreti cumva sa ma violati ?" Ele baga scuze, ca nu ca bla-bla... le intrerup: "Nu va condamn. Sunt Cosmin," ele se prezinta si dupa aberatii...

Dupa o ora in care am facut kino la greu am sarutat-o pe Hb An ( 16 ani ). Am inceput cu mozol... prin bai. A venit anu' nou si dupa pe la 2 ne-am plimbat pe plaja, unde am gasit o barca :>. Am inceput sa ne lingem pe acolo, mozol. Mai erau si celelalte, asa ca ne-am mozolit in 4. Am fost facut posta smile.gif. Tipele zic ca se duc pana nu-stiu-unde. Am prins apropul asa ca am inceput sa "avansam"... i-am dat tricoul jos, ea mie camasa... pana am ajuns la fclose. That was my start in the new f*cking year! :X

Voi ? Cum ati petrecut ?

LE: La cererea lui Cosminutzu, o sa detaliez mai mult:

In primul rand m-am bazat pe gelozie si pe tehnica Push & Pull. Inainte de primul sarut ( pe care ar fi trebuit sa il initiez pe HB S ) m-am dat pe spate si m-am intins pe canapea. Ea a ramas cu ochii inchisi si buzele "intinse". A ramas putin socata. Dar dupa am fost "asaltat" de Hb An care tremura in timp ce se lingea cu mine. Desi am cam exagerat cu push & pull la faza cu sarutul a iesit bine.

Ce am mai facut ? Pai kino la greu, asta a fost baza. C&F, retezandu-le fiecare raspuns pe care mi'l dadeau. Eram cu nasul pe sus, visator.
Subiecte de discutie ? Am aberat despre paranormal, despre luna ( era luna plina + eclipsa ). Am vb despre vampiri, cum ar fi daca, ce ai face daca...
Le-am indus intr-o stare de extazzz. Le-am excitat din cuvinte, patternuri, cacaturi.

Ce sa va mai zic ?

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows!
Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fol
mesaj Jan 3 2010, 04:19
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

Postari: 22
Inregistrat pe: 29-October 09
De la: cluj-napoca
Membrul Nr.: 13.345

eu pe cand sa actionez la una de 17 ani am realizat cu stupoare ca era virgina....am zis lassaaaa smile.gif)))))

+Quote Post
Cocktail
mesaj Jan 3 2010, 07:59
Trimis la #3

Forum Maniac

CITAT(cosminutzu @ Jan 3 2010, 06:40) [snapback]34906[/snapback]
cocktail,game-ul in sine conteaza explicat cu pasi marunti,altfel fieldul suna a povestire in coltul blocului sau a lauda.

N-am intentia de a ofensa pe nimeni.Oricum e bine ca la 15 anisori dai lectii celor care sigur au 20 si nu fac nimic.

ok, editez acum.
Am scris la 1 noaptea in timp ce jucam dota, nu prea ma puteam concentra...

--------------------
De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...

+Quote Post
hitman23
mesaj Jan 3 2010, 08:29
Trimis la #4

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

foarte bine ..pe mine nu ma prins cu p*la in p*zda anu` asta,doar ieri si asta cu prietena mea ..am fost la cantare..da frumos si acolo

+Quote Post
-SlaYeR-
mesaj Jan 6 2010, 05:28
Trimis la #5

Sniffin' the Field
**

Postari: 85
Inregistrat pe: 16-October 07
Membrul Nr.: 4.941

mdea, nu am prea intzeles v-ati mozolit toti 4 in acelasi timp sau ati facut sex toti 4 ?! k e o diferentza a 2a varianta inseamna sa te faca `poshta` prima nu.

--------------------
dak nu porti fes,
te scarpini des.

+Quote Post
Cocktail
mesaj Jan 6 2010, 09:17
Trimis la #6

Forum Maniac

CITAT(-SlaYeR- @ Jan 6 2010, 05:28) [snapback]34961[/snapback]
mdea, nu am prea intzeles v-ati mozolit toti 4 in acelasi timp sau ati facut sex toti 4 ?! k e o diferentza a 2a varianta inseamna sa te faca `poshta` prima nu.

Ne-am mozolit toti 4, de f**ut doar cu una smile.gif Deh... sunt inca la inceput :-"

--------------------

+Quote Post
-SlaYeR-
mesaj Jan 9 2010, 09:07
Trimis la #7

Sniffin' the Field
**

Postari: 85
Inregistrat pe: 16-October 07
Membrul Nr.: 4.941

okay, bravo!

--------------------
dak nu porti fes,
te scarpini des.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:12