Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
| Reckno |
May 12 2007, 16:28
Trimis la
|
|
Guests |
Hm...am stat si m-am gandit cum sa facem lumea sa se inregistreze si sa posteze cat mai des ofurile pe care le au..
uite la ce concluzie am ajuns: Omu are probleme cu agatatu, dragostea..etc...cauta pe "google" ----> "cum sa o fac sa ma doreasca"..gaseste "forum.seductie.com".. si este directionat automat pe topicul care a gasit cuvintele care le cauta... ideea e urmatoarea...hai sa creem un topic in care sa postam toate cuvintele posibile pe care le poate cauta un om care are nevoie de ajutor, consultanta etc....omu este directionat de google catre acel topic..si surpriza=> va gasi acolo informatii sa se inregistreze, dc sa o faca (sunt oameni care acceseaza foarte des forumul si care chiar dau sfaturi bune, au experienta si vor sa ajute) si sa isi posteze oful aici...chiar daca raspunsul nu se ridica la latitudinea asteptarilor lor, poate altii care sunt in aceeasi situatie vor gasii ceea ce cautau. astept propuneri si sugestii pe aceasta tema..de la toata lumea dar in principiu de la cei interesati ca acest forum sa fie mai atractiv. |
|
|
|
May 12 2007, 20:31
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
CITAT(Reckno @ May 13 2007, 00:28) [snapback]21688[/snapback] hai sa creem un topic in care sa postam toate cuvintele posibile pe care le poate cauta un om care are nevoie de ajutor, consultanta etc..... Nu poti face asa ceva. Wake Up Dude. Nu suntem roboti. Fiecare are stilul lui. De aceea se zice ca fiecare individ e unic. -------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
May 13 2007, 15:40
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
e greu sa faci chestia asta...plus ca nush daca isi are rostu, pentru ca forumul deja cred ca contine aproape toate frazele sau cuvintele pe care le poate cauta o persoana doritoare de niste raspunsuri pe google sau alt motor de cautare
plus ca zilnic, cand intru vad cel putin 7-8 vizitatori ...ca nu se inregistreaza si se rezuma la citit, ii partea-a doua -------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
| Reckno |
May 13 2007, 20:00
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(BuddyLove @ May 13 2007, 15:40) [snapback]21696[/snapback] ca nu se inregistreaza si se rezuma la citit, ii partea-a doua tocmai asta e problema..cei 7 oameni au probleme si ar fi mai bine daca si-ar posta ofurile pe forum inregistrandu-se in prealabil. poate ar ajuta si pe altii. asta e ideea ..sa se inregistreze..si daca din cei 7 oameni macar unu e activ pe forum si ajuta e bine! nu ma intereseaza chestia cu topicul cu toate cuvintele cum a zis sorex..e doar o idee...o propunere...daca aveti alta mai buna ma bucur... |
|
|
|
May 14 2007, 02:06
Trimis la
|
|
![]() Talkative Guy ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 144 Inregistrat pe: 22-May 06 De la: Vestul Salbatic Membrul Nr.: 2.976 |
pai da, normal ca ar fi bine sa isi faca cont si sa posteze ofurile, dar daca omu nu vrea sa faca chestia asta dintr-un motiv sau altul, si se rezuma doar la citit si rasfoit , noi ce putem face?
-------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
| Reckno |
May 14 2007, 09:41
Trimis la
|
|
Guests |
Pai hai sa ne gandimm..exista solutii..trebuie sa le oferim cumva increderea ca postand ceea ce au pe suflet vor gasi aici raspunsurile care le cauta ...asta nu numai dand search.
|
|
|
|
May 15 2007, 07:27
Trimis la
|
|
![]() Suspect ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 150 Inregistrat pe: 23-February 07 De la: Your mind Membrul Nr.: 4.004 |
Offtopic
Pe mine m-ar bate gand-ul sa facem un gather intr-un oras, sa vedem ce iasa. -------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
| Reckno |
May 15 2007, 09:12
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(SoReX @ May 15 2007, 07:27) [snapback]21724[/snapback] Offtopic Pe mine m-ar bate gand-ul sa facem un gather intr-un oras, sa vedem ce iasa. Offtopic Si mie mi-ar place sa ma intalnesc cu amicu meu |
|
|
|
May 15 2007, 16:46
Trimis la
|
|
da fara bate, lanturi si alte "prostioare"
-------------------- Why do we fall? So that we can learn to pick ourselves up.
|
|
|
|
May 16 2007, 15:35
Trimis la
|
|
gather = intalnire a membrilor, o adunatura de oameni. Cand se strang tot membri si discuta probleme de seductie, fac approach-uri etc. What wish to say?
-------------------- Nu e important ce spui. Important e CUM O SPUI!
|
|
|
|
May 18 2007, 16:44
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 331 Inregistrat pe: 9-April 07 De la: Prin zona Membrul Nr.: 4.277 |
Uite o cu totu alta idee.Care ar merita sa fie testata: "Se pune parola pe topicuri" adik omu intra vede un titlu interesant, da click si BAM "please enter your username and password, if u don't have one please register" si cand omu o sa vada titlu "cum sa cuceresti cea mai frumoasa fata" sau "trecerea de la prieten la iubit" va fi tentat sa citeasca"
|
|
|
|
| Reckno |
May 20 2007, 13:18
Trimis la
|
|
Guests |
CITAT(el_bandolero @ May 18 2007, 16:44) [snapback]21767[/snapback] Uite o cu totu alta idee.Care ar merita sa fie testata: "Se pune parola pe topicuri" adik omu intra vede un titlu interesant, da click si BAM "please enter your username and password, if u don't have one please register" si cand omu o sa vada titlu "cum sa cuceresti cea mai frumoasa fata" sau "trecerea de la prieten la iubit" va fi tentat sa citeasca" da suna bine...ideea e ca nu stiu daca se poate face asa ceva efectiv..da merita incercat |
|
|
|
May 30 2007, 12:11
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 210 Inregistrat pe: 13-February 07 De la: Sibiu Membrul Nr.: 3.933 |
Se poate face. nu e problema doar ca am senzatia ca unii din ei o sa renunte cine stie la ce se gandesc......
Am putea face un poll sa vedem ce zice lumea. -------------------- "Don't hate the player, hate the game!"
|
|
|
|
Oct 25 2007, 17:01
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
CITAT(itistul @ May 30 2007, 20:11) [snapback]21837[/snapback] Se poate face. nu e problema doar ca am senzatia ca unii din ei o sa renunte cine stie la ce se gandesc...... Am putea face un poll sa vedem ce zice lumea. Poll-ul nu va ajuta la nimik. Campanie de marketing online si offline. Cateva ad-uri ici si colo si gata...BOOM mai multi utilizatori. Pentru asta ai nevoie de putzin mai multa dispozitie financiara care o obtii de pe urma catorva reclame si optimizarea site-ului in asa masura incat sa apara printre primele sau chiar in topul rezultatelor google. Am incercat doar cu seductie si doar atunci apare pe primele locuri, in rest incerci cu atractie, agatat sau alte cuvinte si nu-ti mai da acelasi rezultat. Interfata ar trebui putin schimbata si forumul ar trebui putin promovat inca din pagina de start...deoarece consider ca numai cei avizati (cum sunt eu de exemplu) stiu ca toata actiunea se petrece pe forum. Ar merge un gather...SOREX dar cu cine? media varstei vizitatorilor a facut-o careva? stie macar careva tinta si categoria de utilizatori tinta...care si asa nu corespunde cu cei care intra pe site. Fara suparare dar majoritatea sunt minori raspanditi prin toate colturile tarii, singurul lucru care-i tine uniti este aceasta comunitate virtuala. Pustii astia sunt in continuare intretinuti si nu cred ca majoritatea si-ar lua inima in dinti si ar sacrifica resurse de timp si bani (care si asa in majoritatea cazurilor nu le detin) pt a se deplasa in cealalta parte a tarii intr-un gathering unde? Cine investeste pentru o astfel de organizare? Cine s-ar ocupa cu asa ceva? -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:16 |