Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Feb 25 2010, 08:08
Trimis la
|
|
![]() NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 12 Inregistrat pe: 12-February 10 Membrul Nr.: 14.079 |
Salut!
Am si eu o problema mare, sau mai bine zis prietena mea are o mare problema: se gadila Chestia asta are efect de turn off pt mine (si i-am spus ca ma deranjeaza) ganditiva ca incepem sa ne sarutam o mangai usor incepe sa se excite, intram amandoin in transa si ne simtim bine si deodata pun mana prea mult intr-un loc si aud Hahahaha Din cauza asta nu am apucat sa fac nimic cu ea, imi e si frica: daca sa gadila si cand io bag ma impusc Mai am putin si ajung fac din sex o arta martiala din cauza ei. Msi pentru timp Am uitat sa spun inca un lucru cand se gadila are miscari necontrolate, mi-am luat si un cot in gura -------------------- Under the radar...in control...ready to strike
|
|
|
|
Mar 3 2010, 17:18
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
treci peste preludiu si alea alea ..baga io direct |
|
|
|
Jan 8 2012, 07:44
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Ce-ar fi sa incerci sa o desensibilizezi utilizand putin alcool? Sa zicem sa impartiti o sticla de vin sau sa faceti un dus fierbinte impreuna.
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:18 |