IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Se Gadila La Zonele Erogenee :((, Help!
Nota 5 V
Romance
mesaj Feb 25 2010, 08:08
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 12
Inregistrat pe: 12-February 10
Membrul Nr.: 14.079

Salut!
Am si eu o problema mare, sau mai bine zis prietena mea are o mare problema: se gadila mad.gif langa subrat, pe picioare, pe burtica, maini, gat uneori, pe scurt in orice loc care ea are puncte erogene cu exceptia sanilor si buzelor.
Chestia asta are efect de turn off pt mine (si i-am spus ca ma deranjeaza) ganditiva ca incepem sa ne sarutam o mangai usor incepe sa se excite, intram amandoin in transa si ne simtim bine si deodata pun mana prea mult intr-un loc si aud Hahahaha gun2.gif nu poate sa se controleze ~X(. Ne trece l-a amandoi toata stare si tre sa o iau de la 0 X(. Acelasi lucru se intampla daca incerc sa o sarut pe sani prea mult si nu ii dau atentie la buze. Chestia e ca poate asta e o aparare emotionala la ea... sau o dorinta in subconstient pt preludiu perfect nush ce o fi in mintea ei. Misterul gandirii ei m-a sedus wub.gif
Din cauza asta nu am apucat sa fac nimic cu ea, imi e si frica: daca sa gadila si cand io bag ma impusc bye2.gif
Mai am putin si ajung fac din sex o arta martiala din cauza ei.
Msi pentru timp

Am uitat sa spun inca un lucru cand se gadila are miscari necontrolate, mi-am luat si un cot in gura ph34r.gif

--------------------
Under the radar...in control...ready to strike
Go to the top of the page

+Quote Post
hitman23
mesaj Mar 3 2010, 17:18
Trimis la #2

Forum Maniac

Postari: 637
Inregistrat pe: 18-November 07
Membrul Nr.: 5.106

smile.gif)
treci peste preludiu si alea alea ..baga io direct ph34r.gif

+Quote Post
radu1987
mesaj Jan 8 2012, 07:44
Trimis la #3

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

Ce-ar fi sa incerci sa o desensibilizezi utilizand putin alcool? Sa zicem sa impartiti o sticla de vin sau sa faceti un dus fierbinte impreuna.

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:18