IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Sex Prima Data
capsatul
mesaj Oct 5 2008, 14:44
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 6
Inregistrat pe: 20-May 07
Membrul Nr.: 4.440

cum este prima data pentru un baiat.?? adik la ce ar trebui sa ma ajtept..sa ma tem de cva sau nu jtiu..... sad.gif ceva detalii dak se poate tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
capsatul
mesaj Oct 5 2008, 15:20
Trimis la #2

NonTalkative FC
*

virginel :-l deci sa inteleg k tre sa mearga....chestia e ca ea nu mai e virgina smile.gif in mod normal nar trebui sa apara nici o problema nu.?

+Quote Post
capsatul
mesaj Oct 5 2008, 15:30
Trimis la #3

NonTalkative FC
*

da dak nu se scoala..? smile.gif sau dak ma tine prea putin..smile.gif

jtiu..is cam tembel..ar trebui sa o f..t si gata...sa nu mai imi fac atatea probleme :-j

+Quote Post
Condorul
mesaj Oct 6 2008, 09:59
Trimis la #4

Sniffin' the Field
**

Postari: 55
Inregistrat pe: 23-May 08
De la: Micu' Paris
Membrul Nr.: 6.173

vezi sa nu ai reversu medaliei ... sa nu vian deloc ... mie asa mi s-a int ... 2 luni o f..eam pe gagica cate 2 ore de iesea aia shock1.gif ... nush mie mi-a iesit super da tipa a fost virgina ...

oricum prima data poti sa o faci si cu si fara prezervativ ... nu simti diferenta mai incolo o s-o simti k lumea tongue.gif dar tipa va stii diferenta ... faza e ca e mai bine cu sa nu ne povestesti cat de k lumea e sa fii tatic peste 9 luni .... si am mai citit ca si daca nu iti dai drumu in ea exista o sansa de 20% sa ramana insarcinata ... si un avort e 5 milioane smile.gif) ... si cam atat ... doar spera sa aiba tipa menstruatia regulata si sa nu intarzie jumatate de luna gap.gif

tu axeaza-te pe datu din cur si totu e bine tongue.gif

si faza cu sculatu ... iti zik eu DON'T WORRY ... se scoala cu 5 minute inainte sa ajungi in locu la care se va intampla evenimentu =)) ... daca nu ii zici la fata ca e experimentata ca e timid si vrea un pupic dulce ca sa se scoala ... sa vezi ce bine e sa o vezi ca o suge si sa simtit cum iti da cu lipba pe capu puli smile.gif) ... have fun sper sa nu fi stricat vreo surpriza smile.gif)

+Quote Post
capsatul
mesaj Oct 6 2008, 15:01
Trimis la #5

NonTalkative FC
*

da pana me ...>:) poate dura chiar asea putin..? smile.gif cam cat ar trebui sa fie de obicei..? :-w doar nu ma duc si in 2 minute termin totu..smile.gif sau da

+Quote Post
radu1987
mesaj Oct 8 2008, 15:27
Trimis la #6

Forum Maniac

Postari: 535
Inregistrat pe: 18-June 07
De la: Iasi
Membrul Nr.: 4.539

daca te ingrijoreaza ideea de a avea probleme cu erectia sau ejacularea precoce apuca-te sa faci exercitii Kegel...cauta pe net , te ajuta enorm smile.gif

Ps daca f..i pentru prima oara incearca sa nu te grabesti...sa iei lucrurile usor wink.gif zii eventual tipei sa se joace oleaca cu jucaria la intrare la ea biggrin.gif
Bafta

--------------------
"De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X

"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU

+Quote Post
Night Dreams
mesaj Oct 9 2008, 05:25
Trimis la #7

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

aici gasesti o descriere la obiect a tehnicii: http://www.sexdictionary.info/love_muscles.html
site-ul este util pentru a-ti lamuri si alte aspecte sexuale.

totusi... iti recomand intai sa capeti ceva experienta sexuala si de-abia apoi sa incepi sa aplici alte tehnici avansate.

--------------------
i love this game

+Quote Post
Condorul
mesaj Oct 9 2008, 09:13
Trimis la #8

Sniffin' the Field
**

Postari: 55
Inregistrat pe: 23-May 08
De la: Micu' Paris
Membrul Nr.: 6.173

am incercat chestia cu kegel e super buna .... prima data era mai moale apoi o sapt nu m-am mai int cu prietena a fost plecata eu am facut ex kegel ... cand s-a intors am facut ... copii si am intrebat-o cum i s-a parut si mi-a raspuns " e MULT mai tare decat prima data "

+Quote Post
capsatul
mesaj Oct 12 2008, 06:44
Trimis la #9

NonTalkative FC
*

diseara ma duc la ea tongue.gif

da pana mea....tipa nu vrea sa folosesc prezervativ......merita sa ma risc.? jtie sa se protejeze da totushi........nu am chef de vreo boala ceva

+Quote Post
Just_Me18
mesaj Oct 12 2008, 11:01
Trimis la #10

Sniffin' the Field
**

Postari: 58
Inregistrat pe: 13-August 08
De la: Brasov
Membrul Nr.: 6.909

sincer nu m-as risca .. :| .. mai ales ca e prima data .. fa-o cu prezervativ wink.gif Nu e vorba ca o lasi sau nu cu urmasi ... e vorba k te trezesti cu vre-o boala si dupa aia e prea tarziu wink.gif

--------------------
[center]This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure, fifty percent pain
[color="#ff0000"][b]And a hundred percent reason to remember the name![/b][/color]

Nu exista bun simt doar buna purtare
[color="#3333ff"][b]Nu exista dragoste , doar senzatie de atasare[/b][/color] [/center]

+Quote Post
SoSdulce
mesaj Feb 7 2009, 13:46
Trimis la #11

NonTalkative FC
*

Postari: 7
Inregistrat pe: 3-February 09
Membrul Nr.: 9.075

CITAT(Condorul @ Oct 9 2008, 09:13) [snapback]29788[/snapback]
am incercat chestia cu kegel e super buna .... prima data era mai moale apoi o sapt nu m-am mai int cu prietena a fost plecata eu am facut ex kegel ... cand s-a intors am facut ... copii si am intrebat-o cum i s-a parut si mi-a raspuns " e MULT mai tare decat prima data "

ori a fost cu sange ori au fost pastile la mijloc

+Quote Post
radu1987
mesaj Feb 15 2009, 12:19
Trimis la #12

Forum Maniac

Ai facut vreodata Kegel? Nu judeca inainte sa practici si tu macar de cateva ori... exercitiile sunt destinate sa iti imbunatateasca si calitatea erectiei, sensibilitatea, taria organului cat si durata actului sexual... daca esti obisnuit sa faci Kegel are efect chiar daca te lesi o vreme si faci intens (de la 500 de contractii in sus ) cu sa zicem cateva ore inainte sa faci sex (daca scopul tau e numai sa tina mai mult desigur...)

--------------------

+Quote Post
gagiu17
mesaj May 21 2009, 05:04
Trimis la #13

NonTalkative FC
*

Postari: 30
Inregistrat pe: 9-March 09
Membrul Nr.: 9.924

Am si eu o nelamurire ...imi e cam rusine sa zic dar in fine, cu rusinea nu rezolvi nimic in viata
cand o f*ti dupa ce eu ejaculez , si ea nu a avut orgasm inca...trebuie sa continui nu? Aaa si voi folosi prezervativ
este vreun risc daca continui? sau o fac in continuare? Cand ma opresc? ma scuzati pt intrebarile mele stupide dar vreau sa aflu si eu ...nu vreau sa par un neofit la primu f**ai biggrin.gif

+Quote Post
Sorin
mesaj May 21 2009, 06:12
Trimis la #14

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 2.321

sal gagiu,

daca ejaculezi o sa ai erectia slaba apoi chiar daca reusesti s-o mentii cat de cat...

de preferat este sa ejaculezi dupa ce are ea orgasm... imediat dupa daca vrei dar dupa...

faci asta relaxandu-te... oprindu-te din penetrare cand te simti aproape... prin concentrarea pe moment ca traire... la gemetele ei si nu la actul fizic obiectiv in sine (penetrarea)... concentreaza-te pe emotiile ei si-ti va fi mai usor...

cauta pozitii care o excita mai mult pe ea decat tine ... si ajut-o sa termine asa...

cu experimentare ajungeti la echilibrul asta smile.gif

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
radu1987
mesaj May 21 2009, 07:31
Trimis la #15

Forum Maniac

Daca o faci cu prezervativ si ejaculezi...inlocuieste-l si abia apoi continua...

--------------------

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:19