Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 5 2008, 14:44
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 20-May 07 Membrul Nr.: 4.440 |
cum este prima data pentru un baiat.?? adik la ce ar trebui sa ma ajtept..sa ma tem de cva sau nu jtiu.....
|
|
|
|
Oct 5 2008, 15:20
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 6 Inregistrat pe: 20-May 07 Membrul Nr.: 4.440 |
virginel :-l deci sa inteleg k tre sa mearga....chestia e ca ea nu mai e virgina
|
|
|
|
Oct 5 2008, 15:30
Trimis la
|
|
|
da dak nu se scoala..?
jtiu..is cam tembel..ar trebui sa o f..t si gata...sa nu mai imi fac atatea probleme :-j |
|
|
|
Oct 6 2008, 09:59
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 55 Inregistrat pe: 23-May 08 De la: Micu' Paris Membrul Nr.: 6.173 |
vezi sa nu ai reversu medaliei ... sa nu vian deloc ... mie asa mi s-a int ... 2 luni o f..eam pe gagica cate 2 ore de iesea aia
oricum prima data poti sa o faci si cu si fara prezervativ ... nu simti diferenta mai incolo o s-o simti k lumea tu axeaza-te pe datu din cur si totu e bine si faza cu sculatu ... iti zik eu DON'T WORRY ... se scoala cu 5 minute inainte sa ajungi in locu la care se va intampla evenimentu =)) ... daca nu ii zici la fata ca e experimentata ca e timid si vrea un pupic dulce ca sa se scoala ... sa vezi ce bine e sa o vezi ca o suge si sa simtit cum iti da cu lipba pe capu puli |
|
|
|
Oct 6 2008, 15:01
Trimis la
|
|
|
da pana me ...>:) poate dura chiar asea putin..?
|
|
|
|
Oct 8 2008, 15:27
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
daca te ingrijoreaza ideea de a avea probleme cu erectia sau ejacularea precoce apuca-te sa faci exercitii Kegel...cauta pe net , te ajuta enorm
Ps daca f..i pentru prima oara incearca sa nu te grabesti...sa iei lucrurile usor Bafta -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Oct 9 2008, 05:25
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 360 Inregistrat pe: 16-July 08 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 6.612 |
aici gasesti o descriere la obiect a tehnicii: http://www.sexdictionary.info/love_muscles.html
site-ul este util pentru a-ti lamuri si alte aspecte sexuale. totusi... iti recomand intai sa capeti ceva experienta sexuala si de-abia apoi sa incepi sa aplici alte tehnici avansate. -------------------- i love this game
|
|
|
|
Oct 9 2008, 09:13
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 55 Inregistrat pe: 23-May 08 De la: Micu' Paris Membrul Nr.: 6.173 |
am incercat chestia cu kegel e super buna .... prima data era mai moale apoi o sapt nu m-am mai int cu prietena a fost plecata eu am facut ex kegel ... cand s-a intors am facut ... copii si am intrebat-o cum i s-a parut si mi-a raspuns " e MULT mai tare decat prima data "
|
|
|
|
Oct 12 2008, 06:44
Trimis la
|
|
|
diseara ma duc la ea
da pana mea....tipa nu vrea sa folosesc prezervativ......merita sa ma risc.? jtie sa se protejeze da totushi........nu am chef de vreo boala ceva |
|
|
|
Oct 12 2008, 11:01
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 58 Inregistrat pe: 13-August 08 De la: Brasov Membrul Nr.: 6.909 |
sincer nu m-as risca .. :| .. mai ales ca e prima data .. fa-o cu prezervativ
-------------------- [center]This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain [color="#ff0000"][b]And a hundred percent reason to remember the name![/b][/color] Nu exista bun simt doar buna purtare [color="#3333ff"][b]Nu exista dragoste , doar senzatie de atasare[/b][/color] [/center] |
|
|
|
Feb 7 2009, 13:46
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 7 Inregistrat pe: 3-February 09 Membrul Nr.: 9.075 |
CITAT(Condorul @ Oct 9 2008, 09:13) [snapback]29788[/snapback] am incercat chestia cu kegel e super buna .... prima data era mai moale apoi o sapt nu m-am mai int cu prietena a fost plecata eu am facut ex kegel ... cand s-a intors am facut ... copii si am intrebat-o cum i s-a parut si mi-a raspuns " e MULT mai tare decat prima data " ori a fost cu sange ori au fost pastile la mijloc |
|
|
|
Feb 15 2009, 12:19
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Ai facut vreodata Kegel? Nu judeca inainte sa practici si tu macar de cateva ori... exercitiile sunt destinate sa iti imbunatateasca si calitatea erectiei, sensibilitatea, taria organului cat si durata actului sexual... daca esti obisnuit sa faci Kegel are efect chiar daca te lesi o vreme si faci intens (de la 500 de contractii in sus ) cu sa zicem cateva ore inainte sa faci sex (daca scopul tau e numai sa tina mai mult desigur...)
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
May 21 2009, 05:04
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 30 Inregistrat pe: 9-March 09 Membrul Nr.: 9.924 |
Am si eu o nelamurire ...imi e cam rusine sa zic dar in fine, cu rusinea nu rezolvi nimic in viata
cand o f*ti dupa ce eu ejaculez , si ea nu a avut orgasm inca...trebuie sa continui nu? Aaa si voi folosi prezervativ este vreun risc daca continui? sau o fac in continuare? Cand ma opresc? ma scuzati pt intrebarile mele stupide dar vreau sa aflu si eu ...nu vreau sa par un neofit la primu f**ai |
|
|
|
May 21 2009, 06:12
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
sal gagiu,
daca ejaculezi o sa ai erectia slaba apoi chiar daca reusesti s-o mentii cat de cat... de preferat este sa ejaculezi dupa ce are ea orgasm... imediat dupa daca vrei dar dupa... faci asta relaxandu-te... oprindu-te din penetrare cand te simti aproape... prin concentrarea pe moment ca traire... la gemetele ei si nu la actul fizic obiectiv in sine (penetrarea)... concentreaza-te pe emotiile ei si-ti va fi mai usor... cauta pozitii care o excita mai mult pe ea decat tine ... si ajut-o sa termine asa... cu experimentare ajungeti la echilibrul asta -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
May 21 2009, 07:31
Trimis la
|
|
Daca o faci cu prezervativ si ejaculezi...inlocuieste-l si abia apoi continua...
-------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:19 |