IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

Reply to this topicStart new topic
> Simulare #close, ce parere aveti ?
ddx
mesaj May 17 2009, 04:10
Trimis la #1

NonTalkative FC
*

Grup: Membri
Postari: 1
Inregistrat pe: 7-May 09
Membrul Nr.: 11.649

Sunt curios ce parere aveti despre urmatoarea discutie pe care am inventat-o si as vrea sa o aplic. Discutia merge pe sistemul de progres emotional al lui Savoy din Magic Bullets.
Cand te apropii de ea nu te intorci cu corpul total spre ea, ci o astepti pe ea sa se intoarca prima. Abordarea se face din lateral.
1. Deschiderea -
Eu: "Te retin pt o secunda pt ca ma grabesc sa ajung (intr-un loc). Am nevoie de o parere feminia obiectiva asupra unei probleme, iar eu nu pot fi decat subiectiv" (astept raspunsul ei)
Ea: (99% o sa fie de acord sa te ajute)
Eu: "Cel mai bun prieten al meu, "Nume" tocmai s-a despartit de prietena lui <pauza>, iar aseara l-am combinat cu o colega de-a mea de la facultate(aici am si DHV). Fosta prietena a aflat si acum il tot suna sa se vada si sa se intalneasca (puteti spune orice aici, ideea e sa ceri o opinie)
Ea: (bla bla bla, "fosta prietena e geloasa" etc etc)
2. Tranzitia + Atractia
Eu: Apropo, eu sunt Dragos (intind mana si in timp ce ne prezentam ma uit fix in ochii ei si mentin legatura putin mai mult decat trebuie, apoi ma uit la mainile ei si vad ce rutina sa fac:despre inele, lungimea degetelor sau cititul in palma).
Ea: Eu sunt "Nume2".
Eu: E o placere sa ma cunosti (zambind).
Ea: (posibil sa zica ceva sau sa nu zica ceva)
Eu: (incep sa fac una dintre rutine)
Ea: (imprevizibil, posibil sa aibe orice reactie)
Eu: (dupa ce termin rutina si vad cum a reaction) Ce faci in ziua asta minunata, "Nume2"?
Ea: (orice)
Eu: (ma leg de ceva pt a o putea califica. daca are simtul umorului ii spun:) Ma bucur ca ai simtul umorului, pt mine e o calitate importanta la o fata. Pari o tipa interesanta, cred ca ai face o amica grozava (Compliment + ma descalific)
Ea: (probabil ca va incerca sa se califice, daca nu, o sa zica ceva cu siguranta)
3. Comfort
Eu: (pana la momentul asta ar trebui sa am un subiect de discutie, mai ales daca fata ma place. dupa 2-3 minute ma prefac ca plec si ne luam la revedere dar dupa 1 secunda ma intorc si zic:) "Auzi, ai curent electric acasa?smile.gif"
Ea: Da/ Nu/ De ce?
Eu: (orice-ar zice:) "Perfect! inseamna ca ai si telefon mobil."(ii dau telefonul sa-si treaca numarul)
Ea: (imi trece nr de mobil, dar in caz ca nu vrea ii zic smile.gif
Eu: "Ok, nu e nici o prob, dar vrea id-ul tau de mess pt a mai vorbi, niciodata nu stii cand ai nevoie de sfatul cuiva smile.gif
Ea: (posibil pe asta sa mi-l dea, in caz ca nu mi a dat telefonu mobil)
Eu: Ok, "Nume2", vorbim ! O zi buna !
Ea: Paaa !

cam asta ar fi simularea.. ce parere aveti?
Go to the top of the page

+Quote Post
il rey
mesaj May 17 2009, 04:25
Trimis la #2

Talkative Guy

Postari: 130
Inregistrat pe: 18-January 08
Membrul Nr.: 5.365

daca nu iti da numarul , bafta! bye1.gif

nu stai sa te milogesti macar pentru un id.....pari needy .si chiar ai fi smile.gif

si depinde si de situatie.poti sa incerci si un instant date.

--------------------
de ce sa fii un om obisnuit cand poti sa fii un om extraordinar!

+Quote Post
shlim
mesaj May 17 2009, 06:35
Trimis la #3

Captain Keyboard

Postari: 389
Inregistrat pe: 11-August 08
De la: Piatra-Neamt , Romania !!
Membrul Nr.: 6.881

nu poti sti in totalitate daca merge , nici un opener nu e garantat sa mearga suta la suta , poti sa-i zici cateva vorbe iar atractia sa fie asa de puternica incat totul sa vina de la sine ( mai rar ) . Insa openerul e ok .. ultima faza cu cerutul numarului e asemanatoara cu metoda din "double your dating" acolo fiind mai elaborata si fara cale de scapare pt ea >:)

--------------------
You got what you need , I get what I want !

+Quote Post
Night Dreams
mesaj May 18 2009, 05:17
Trimis la #4

Captain Keyboard

Postari: 360
Inregistrat pe: 16-July 08
De la: Bucuresti
Membrul Nr.: 6.612

la prima replica o sa te balbai, iar de la a doua o sa te incurci de tot.

sunt de acord sa inveti cativa pasi, sa fii pregatit pentru anumite situatii, dar sa faci scenariul de la cap la coada, mi se pare complet inutil.

este ca si cum ai juca sah, si tu ti-ai calcula toate mutarile inainte de a incepe partida, indiferent de ce va muta adversarul tau.

--------------------
i love this game

+Quote Post
Sorin
mesaj May 18 2009, 07:05
Trimis la #5

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

aia cu curentul electric te pune intr-o imagine ciudata tongue.gif

prea incerci sa gasesti replici cool....

incearca sa gasesti expresii mai naturale un pic, mai aproape de realitate...

altfel isi va simti ceva ciudat in aer... asta se intampla daca bagi canned stuff

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
jimmy00
mesaj May 20 2009, 11:03
Trimis la #6

NonTalkative FC
*

Postari: 15
Inregistrat pe: 25-June 05
Membrul Nr.: 2.458

aia cu curentul e amuzanta pt noi, dar pt femei e gluma de santier. cea mai buna vrajeala e vrajeala care iti vine pe loc.

+Quote Post
Sorin
mesaj May 21 2009, 06:16
Trimis la #7

Forum Jockey

Postari: 301
Inregistrat pe: 3-April 05
Membrul Nr.: 2.321

nu exista vrajeala...

exista flirt si conexiune... deja cand zici vrajeala implica faptul ca vei fi fals si mincinos...

ori flirtul cel mai puternic si eficient este cand esti sincer in ce spui...

--------------------
Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie

+Quote Post
crisss
mesaj May 24 2009, 01:21
Trimis la #8

Talkative Guy

Postari: 140
Inregistrat pe: 4-January 08
De la: Ardeal
Membrul Nr.: 5.314

Cam toate lucrurile pe care le faci trebuie sa fie adaptate la tine...sa ti se potriveasca. La unele pers poate merge abordarea directa la altele merge mai bine indirecta. Daca tie ti se potriveste indirectu, e clar ca daca folosesti abordarea directa s-ar putea sa ai un raspuns negativ.

--------------------
Daca ele te plac, nu trebuie sa faci prea multe

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:22