Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 23 2010, 08:11
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
Motto: “Mintea mea este altarul meu…”
Un lucru este cert in aceasta viata… Fie suntem influentati de tot ce se intampla in jurul nostru, fie invatam sa influentam la randul nostru. Fie suntem la cheremul altora si suntem doar o parte din planul lor, fie ne facem noi planurile noastre si putem realiza ceva real si de durata. Cum ajungi sa fii la cheremul lor, si sa faci, sa simti si sa gandesti ce vor ei? Simplu… Fiind la curent, cu ce vor ei sa fim la curent… Sa analizam pe rand sursele de “Informatii” pe care ei ni le servesc… Cand spun ei, ma refer la sistemul care conduce tara noastra, continentul nostru sau poate chiar intreaga planeta. Ca sunt doar niste guvernanti, ca sunt secte secrete sau organizatii de oameni de afaceri este irelevant, efectul a ce fac ei este insa extrem de relevant. Ziarele Desi exista si ziare ce merita citite, majoritatea ziarelor au tendinte de tabloid continand femei goale aproape in fiecare pagina si cate-o crima si o fetita violata la fiecare trei paragrafe. Daca citesti des tabloide, vei deveni mai critic decat erai inainte, vei deveni mai aspru si mai intolerant atat cu ceilalti cat si cu tine insuti. Automat vei avea o stima de sine mai scazuta si vei crea tensiune in fiecare grup in care te vei afla… Stiu, stiu… te tii la curent nu? Stii ce se intampla in lume… Da asa e… Dar nu e bizar ca vestile negative sunt 95%, si cele pozitive de-abia 5%? Nu e bizar ca ei ne servesc circ si groaza mereu si ca romanii am devenit dependenti de astfel de sentimente negative? Stirile De Revelion 2009-2010, mi-am dorit foarte tare sa vad artificiile care au avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, deoarece fusesem la un party si nu reusisem sa le vad. Am dat pe Stirile unui post oarecare, crainicii mi-au promis ca va urma in curand o filmare de la artificiile de revelion asa ca am asteptat cu nerabdare show-ul promis… Bineinteles pentru urmatoarele 5 minute auzeam 4 violuri, 3 crime, 2 accidente si 1 faliment recent dupa care in sfarsit, dupa ce deja mi se stricase ziua, a venit si mult-asteptatul show de artificii. De ce sa ma torturez in halul asta si sa-mi stric ziua ascultand emotiile negative de groaza, frica si neincredere pe care ei vor sa mi le sadeasca? Vei spune ca tu esti imun si pe tine nu te indispun astfel de stiri, ca tu esti un om pragmatic si bine informat. Desi te-ai putea minti in felul asta, afla ca creierul tau percepe negativismul, cearta, barfa, scandalul si frica continua ca atare… Gandurile acestea ti se strecoara in subconstient si vrei, nu vrei vei actiona conform lor… mai devreme sau mai tarziu. Filmele de groaza, Filme dramatice De ce sa urmaresc un film in care sunt speriat la fiecare jumatate de ora, ca sa-mi demonstrez ca sunt barbat si nu ma sperii, sau ca sa fiu COOL? De ce sa imi creez palpitatii care uneori ma pot urmari noaptea in somn sau in felul in care vad viata pentru luna ce va urma? De ce sa ma uit la drame, si sa imi imaginez ca viata chiar e nasoala si nu merita traita… De ce sa plang dupa durerile altora si sa-mi amplific durerile mele creandu-mi o inutila suferinta? Toti trecem prin durere, ea este inevitabila. Suferinta insa o putem evita… Concluzie Frica si groaza sunt sentimente cu care orice om poate fi subjugat. Cand ti-e frica, devii pasiv. Cand ti-e groaza, devii umil si iti pierzi creativitatea, proactivitatea si puterea de a performa. Ei stiu asta, si ne-o servesc zi de zi… Ai de gand sa ii lasi sa te transforme intr-o furnica mica, fricoasa si ascultatoare? Sau ai de gand sa lupti pentru ce stii ca meriti sa obtii si sa ai? Sau ai de gand sa actionezi pentru a avea femeile si afacerile pe care ti le doresti? AICI SI ACUM decide-te si incepe drumul tau, iar daca l-ai inceput lasa in pace gurile rele, presa, tv-ul si filmele negative… Ai incredere in tine si mentine-te pe drumul tau pentru ca timpul si dedicarea ta intotdeauna te duc la bun sfarsit… spre groaza “lor”. Nu uita, mintea ta este altarul tau. Pastreaza cu sfintenie planurile si visele tale si elimina cu fermitate influentele ce iti pot pata acele planuri si vise… -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Mar 23 2010, 09:24
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
CITAT(Sorin @ Mar 23 2010, 15:11) [snapback]35863[/snapback] Motto: “Mintea mea este altarul meu…” Un lucru este cert in aceasta viata… Fie suntem influentati de tot ce se intampla in jurul nostru, fie invatam sa influentam la randul nostru. Fie suntem la cheremul altora si suntem doar o parte din planul lor, fie ne facem noi planurile noastre si putem realiza ceva real si de durata. Cum ajungi sa fii la cheremul lor, si sa faci, sa simti si sa gandesti ce vor ei? Simplu… Fiind la curent, cu ce vor ei sa fim la curent… Sa analizam pe rand sursele de “Informatii” pe care ei ni le servesc… Cand spun ei, ma refer la sistemul care conduce tara noastra, continentul nostru sau poate chiar intreaga planeta. Ca sunt doar niste guvernanti, ca sunt secte secrete sau organizatii de oameni de afaceri este irelevant, efectul a ce fac ei este insa extrem de relevant. Ziarele Desi exista si ziare ce merita citite, majoritatea ziarelor au tendinte de tabloid continand femei goale aproape in fiecare pagina si cate-o crima si o fetita violata la fiecare trei paragrafe. Daca citesti des tabloide, vei deveni mai critic decat erai inainte, vei deveni mai aspru si mai intolerant atat cu ceilalti cat si cu tine insuti. Automat vei avea o stima de sine mai scazuta si vei crea tensiune in fiecare grup in care te vei afla… Stiu, stiu… te tii la curent nu? Stii ce se intampla in lume… Da asa e… Dar nu e bizar ca vestile negative sunt 95%, si cele pozitive de-abia 5%? Nu e bizar ca ei ne servesc circ si groaza mereu si ca romanii am devenit dependenti de astfel de sentimente negative? Stirile De Revelion 2009-2010, mi-am dorit foarte tare sa vad artificiile care au avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, deoarece fusesem la un party si nu reusisem sa le vad. Am dat pe Stirile unui post oarecare, crainicii mi-au promis ca va urma in curand o filmare de la artificiile de revelion asa ca am asteptat cu nerabdare show-ul promis… Bineinteles pentru urmatoarele 5 minute auzeam 4 violuri, 3 crime, 2 accidente si 1 faliment recent dupa care in sfarsit, dupa ce deja mi se stricase ziua, a venit si mult-asteptatul show de artificii. De ce sa ma torturez in halul asta si sa-mi stric ziua ascultand emotiile negative de groaza, frica si neincredere pe care ei vor sa mi le sadeasca? Vei spune ca tu esti imun si pe tine nu te indispun astfel de stiri, ca tu esti un om pragmatic si bine informat. Desi te-ai putea minti in felul asta, afla ca creierul tau percepe negativismul, cearta, barfa, scandalul si frica continua ca atare… Gandurile acestea ti se strecoara in subconstient si vrei, nu vrei vei actiona conform lor… mai devreme sau mai tarziu. Filmele de groaza, Filme dramatice De ce sa urmaresc un film in care sunt speriat la fiecare jumatate de ora, ca sa-mi demonstrez ca sunt barbat si nu ma sperii, sau ca sa fiu COOL? De ce sa imi creez palpitatii care uneori ma pot urmari noaptea in somn sau in felul in care vad viata pentru luna ce va urma? De ce sa ma uit la drame, si sa imi imaginez ca viata chiar e nasoala si nu merita traita… De ce sa plang dupa durerile altora si sa-mi amplific durerile mele creandu-mi o inutila suferinta? Toti trecem prin durere, ea este inevitabila. Suferinta insa o putem evita… Concluzie Frica si groaza sunt sentimente cu care orice om poate fi subjugat. Cand ti-e frica, devii pasiv. Cand ti-e groaza, devii umil si iti pierzi creativitatea, proactivitatea si puterea de a performa. Ei stiu asta, si ne-o servesc zi de zi… Ai de gand sa ii lasi sa te transforme intr-o furnica mica, fricoasa si ascultatoare? Sau ai de gand sa lupti pentru ce stii ca meriti sa obtii si sa ai? Sau ai de gand sa actionezi pentru a avea femeile si afacerile pe care ti le doresti? AICI SI ACUM decide-te si incepe drumul tau, iar daca l-ai inceput lasa in pace gurile rele, presa, tv-ul si filmele negative… Ai incredere in tine si mentine-te pe drumul tau pentru ca timpul si dedicarea ta intotdeauna te duc la bun sfarsit… spre groaza “lor”. Nu uita, mintea ta este altarul tau. Pastreaza cu sfintenie planurile si visele tale si elimina cu fermitate influentele ce iti pot pata acele planuri si vise… bun bun articol. dar eu intreb ceva concret. in legatura cu tv-ul. daca nu te uiti la stiri...la postul ala nu, la ala nu...atunci la ce sa te uiti la tv?! ?! chestia cum ca tv-ul produce si ne arata doar chestiuni si stiri negative...e adevarata...dar e adevarat ca ne influenteaza asa mult daca ne uitam la asa ceva?! |
|
|
|
Mar 24 2010, 04:35
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 301 Inregistrat pe: 3-April 05 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 2.321 |
@Andreyy,
Eu prefer sa vad la TV doar documentare sau muzica pozitiva... Cum o da pe muzica trista sau de desnadejde (gen "Nu ne-am nascut in locul potrivit", etc), cum schimb canalul... La fel si cu filmele, doar cele de comedie si care spun ca viata e frumoasa... Eu adesea prefer sa nu ma uit deloc... prefer sa ma uit pe laptop la un documentar interesant... sau sa ma gandesc la planurile mele Hai sa fim noi cei care ne conducem nu ce ne dau altii sa urmam... -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
Mar 24 2010, 08:36
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 18-December 09 De la: Iasi Membrul Nr.: 13.671 |
CITAT(Sorin @ Mar 24 2010, 11:35) [snapback]35877[/snapback] @Andreyy, Eu prefer sa vad la TV doar documentare sau muzica pozitiva... Cum o da pe muzica trista sau de desnadejde (gen "Nu ne-am nascut in locul potrivit", etc), cum schimb canalul... La fel si cu filmele, doar cele de comedie si care spun ca viata e frumoasa... Eu adesea prefer sa nu ma uit deloc... prefer sa ma uit pe laptop la un documentar interesant... sau sa ma gandesc la planurile mele Hai sa fim noi cei care ne conducem nu ce ne dau altii sa urmam... sunt total de acord cu tine. asa voi face si eu de azi inainte. mi-e jena sa recunosc, dar ma uitam numai la prostii gen otv, antena1, kanald etc...si credeam ca nu ma influenteaza, ca n-au influente asupra mea ...dar se pare ca are f. mare. si acum vad, cand vreau sa ma las, cum creierul ma ... sa dau pe acest programe. dar le-am sters si cred ca voi reusi sa nu le mai privesc niciodata. din pacate, otv e ca un nenorocit de drog: daca te uiti o data...si apoi vrei sa te lasi...nu poti...decat daca ai vointa. |
|
|
|
Mar 24 2010, 10:11
Trimis la
|
|
Ai puterea sa te lasi.
Trebuie doar sa te focalizezi pe altceva... mai interesant Succes! -------------------- Daca vrei sa inveti GRATUIT cum sa agati gagici bune citeste blogul meu cautand pe google: Scoala de Seductie
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:28 |