Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Oct 11 2009, 11:48
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
Salut, ma simt ca cel mai infect incepator din lumea asta, si ma simt asa pentru ca sentimentele au preluat controlul asupra mea. Ma simt jalnic. Va rog, cititi ceea ce am de zis, criticati-ma si dupa ajutati-ma, am mare nevoie de ajutorul vostru, va rog frumos, vreau sa primesc sfaturi doar de la cei experimentati.
Am fost intr-o tabara de 2 zile si o noapte, unde, nu conteaza, dar conteaza ca am fost, acolo a fost si o fosta colega de clasa HB 9.5 ( o sa ii zic HB A ) - poate sunt eu subiectiv, dar merita cel putin un 9 - si multe alte pers, printre care doi baieti pe care nu ii cunosteam Tip P ( 16 ani ) si Tip R ( 18 ani ). Am cumparat bautura ( muuuulta!: whiskey, vodca, sampanie, vin, crema de whiskey si cam atat ). Am inceput sa bem pe la ora 8, la ora 9 deja 2/3 erau ametiti ( eu nu ma imbat si stiu sa profit de asta, ca sa va arat cat-de-cat cat sunt eu de rezistent la bautura pot sa va spun ca am baut 2 pahare de whiskey, 1 de vodca, habar nu mai am cat vin, jumatate de sticla de sampanie si putina crema de whiskey si eram doar putin ametit, dar cred ca asta era mai mult pentru ca asa mi-am imaginat eu sau ceva de genul, in schimb... nimic nou ), am inceput sa ma ling cu un HB 9 ( pe care il mai linsesem si in postul asta ) dupa m-a apucat ceva si m-am dus la HB A, am sarutat-o putin si a inceput sa se excite... love bites ( o sugeam de pielea de pe sani si in acelasi timp o muscam ), saruturi in urechi, o lingeam pe gat, pe burta... treaba a evoluat pana la limbi in p*zda... am continuat noi ceva timp pana cand am luat eu o pauza de tigara, intre timp vine Tip P si incepe sa se linga cu ea, in clipa aia un nerv de gelozie a izbucnit in mine, simteam ca o sa omor pe cineva. Am terminat tigara si am asteptat sa termine ( stiu ca nu trebuia sa astept ) si am luat-o la mozol. A doua zi tipa sustinea ca nu mai isi aduce aminte nimic, dar sunt sigur ca totusi stie ce a facut. Problema era ca acum nu ma mai baga in seama, nu mai radea la glumele mele, nu ma mai lasa sa o ating, ma evita... plm. Deasemenea Tip P a incercat sa profite de ea, asa ca s-a dat foarte subtil la ea ( foarte subtil, nu cred ca s-a dat defapt, eram eu gelos, defapt ei doar se distrau - el o lua in brate din cand in cand - dar totusi eu eram gelos. ) Trebuie sa va mai zic ca in seara aia o tipa a intrat in coma alcoolica asa ca s-a chemat ambulanta... intre timp noi ne-am trezit ( asta fiind pe la ora 3 dimineata ), dupa nu ne-am mai mozolit niciunul, dar pe la ora 6 ne-am hotarat sa ne culcam, eu eram in camera cu HB A, o tipa care ma place si inca una, eu am venit ultimul si nu aveam perna asa ca am accesat la locul cel mai comod mie si anume fundul HB A ( care inca era treaza - am facut teste Acum m-am intors din excursie si sunt extrem de gelos, nu pot sa mi-o scot din cap. Vreau sa fac ceva, dar nu stiu exact ce trebuie sa fac pentru ca nu mai pot gandi rational cand vine vorba de ea. Eu as vrea sa ma vad cu ea miercuri seara, dar nu stiu ce sa ii zic ca sa vina. Vreau miercuri seara, daca iese pe afara sa o sarut pentru ca in weekend sa putem merge la un film. Sunt foarte frustrat din cauza faptului ca sentimentele m-au cucerit. Am nevoie de ajutor. Cu respect, un gelos pe nume de Cocktail. PS: tipa arata bine si are si o personalitate impresionanta. PSS: tipa care a intrat in coma alcoolica a fost dusa la spital si luata a doua zi de acolo, noi am fost pusi sa stergem cu periuta de dinti voma de pe jos. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Oct 11 2009, 12:25
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
in primul rand numai fi gelos pt ca ai intrat ff deep in oneits , gelozia strica totul si o femeie simte lucrul asta , fii indiferent cand vine vorba de altii si fa glume pe seama lor cand esti cu ea .
- faptul ca ai sarutat-o tu si apoi ala la betie nu dezvaluie nimic concret , tipa era ametita nici nu stia ce vrea ,vroia doar sa se simta bine si avea nevoie de cineva care s-o satisfaca . - momentan esti doar un pion pe tabla de sah , si in loc sa gandesti tu mutarea o face altul in locul tau - ca sa ajungi sa fii regele , jocul pleaca de acum , ignoro 2 3 zile si AI RABDARE CA SA SE LIMPEZEASCA SITUATIA NU TE MAI GRABI , daca te grabesti o pierzi , lucrurile se fac in timp nu in fuga , "vreau ACUM" nu e totdeauna cea mai buna solutie . - faptul ca nu te baga in seama si numai rade , poate se simtea nasol dupa seara aia si cine stie , nu o mai zadari si tu cateva zile (2-3) si las-o sa-si aduca aminte - dupa 2 3 zile poti sa o inviti la un ceai si provoac-o , ceva de genu ca vrei sa vezi daca saruta bine si cand e ok fara sa ea ceva magic (bautura) , ceva de genul asta , apoi te descurci NU FA NIMIC 2 - 3 zile -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
Oct 11 2009, 13:03
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 616 Inregistrat pe: 27-November 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 5.143 |
CITAT(shlim @ Oct 11 2009, 12:25) [snapback]34130[/snapback] in primul rand numai fi gelos pt ca ai intrat ff deep in oneits , gelozia strica totul si o femeie simte lucrul asta , fii indiferent cand vine vorba de altii si fa glume pe seama lor cand esti cu ea . - faptul ca ai sarutat-o tu si apoi ala la betie nu dezvaluie nimic concret , tipa era ametita nici nu stia ce vrea ,vroia doar sa se simta bine si avea nevoie de cineva care s-o satisfaca . - momentan esti doar un pion pe tabla de sah , si in loc sa gandesti tu mutarea o face altul in locul tau - ca sa ajungi sa fii regele , jocul pleaca de acum , ignoro 2 3 zile si AI RABDARE CA SA SE LIMPEZEASCA SITUATIA NU TE MAI GRABI , daca te grabesti o pierzi , lucrurile se fac in timp nu in fuga , "vreau ACUM" nu e totdeauna cea mai buna solutie . - faptul ca nu te baga in seama si numai rade , poate se simtea nasol dupa seara aia si cine stie , nu o mai zadari si tu cateva zile (2-3) si las-o sa-si aduca aminte - dupa 2 3 zile poti sa o inviti la un ceai si provoac-o , ceva de genu ca vrei sa vezi daca saruta bine si cand e ok fara sa ea ceva magic (bautura) , ceva de genul asta , apoi te descurci NU FA NIMIC 2 - 3 zile Merci pentru sfaturi, dar nu stiu ce p*la mea sa fac ca sa scap de senzatia aia tampita cum ca sunt indragostit de HB A... Ah, imi vine sa-mi dau doua palme... -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
Hide, watch and learn and when the time is right, strike from the shadows! Decat un inger sechestrat, mai bine hai la dracu! |
|
|
|
Oct 11 2009, 13:22
Trimis la
|
|
|
Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 75 Inregistrat pe: 11-May 09 De la: suceava Membrul Nr.: 11.757 |
imi amintesc si eu despre o relatie pe care am avut'o cu o tipa HB 8 .. o sarutam cand voiam si etece pana intr'o sera cand un GRAS si acum il am in minte ... daca il mai vad cred k il ucid ... stateam si eu cu hb'ul si se tot baga ala in seama cu ea ..eu am plecat de acolo ptr 10 min si deja iam vazut cum fata radea la glumele lui si etc.Credeam ca MOR acolo.Chiar AM PLANS IN FATA FETEI deci va imaginati un ditamai omu sa planga din gelozie
Cocktail cum a zis si Shlim...incearca sa o lasi pe fata 2 zile ca nu moare ea sau tu. Nu fa pe disperatu..las'o . Incearca sa te comporti cu indiferenta Si inca ceva .... uite ce am gasit din greseala ... era la status la o FATA "lasa'ma cu ale'a ale'a .. vine altu si tu valea" Deci cred ca stii ce inseamna ... e aceeasi chestie si la baieti .. numai ca e cam asa "lasa'ma cu ale'a ale'a ..vine alta si tu valea" Succes -------------------- Stai puţin
Stau Bă, mă vezi Te cred Mă crezi Te-aud M-asculţi Te văd Eşti praf |
|
|
|
Oct 11 2009, 16:27
Trimis la
|
|
![]() Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 535 Inregistrat pe: 18-June 07 De la: Iasi Membrul Nr.: 4.539 |
Prima impresie : tu mai degraba mori de ciuda ca nu ai f**ut-o pe aia si ti-o sufla altul. Vrei un sfat practic ?
Iesi cu alta si las-o macar sa se suie cu curu pe p*la ta sa vezi ca se excita junioru si la alte fete. Clarifica situatia in capul tau si dupa asta vino la noi - ce vrei de la tipa ? A) sa o f**i o data C) relatie In functie de ce anume vrei decizi cum sa actionezi cu ea . Daca vrei A sau B lasa-n p*la mea gelozia ca nu o vrei de nevasta. Gelozia apare datorita Ego-ului tau - dorintei tale de a o poseda pe tipa. Let it go! Dar de vreme ce ai zis "Sunt foarte frustrat din cauza faptului ca sentimentele m-au cucerit. Am nevoie de ajutor." e clar ce vrei cu ea. Ar fi totusi timpul sa recunosti si tu insuti asta. Poarta-te ca atare cu ea. Creaza conexiune, fa-o sa te simta aproape de tine , nu numai atractie fizica... Ps invata sa spui ce si cum conteaza ! Daca nu le ai cu expresiile mai complexe spune direct si la subiect ce si cum ...uite exemplu : "o sugeam de pielea de pe sani " piele sub sani exista ? Pss Gelos sunt si eu uneori dar asta doar cand eu sunt singurel -------------------- "De cand e p*zda unei femei mai importanta ca p*la ta?" David X
"Parerile sunt ca gaoazele...fiecare are una" - EU |
|
|
|
Oct 12 2009, 01:21
Trimis la
|
|
Raducu, iti multumesc pentru ajutor.
Eu am creeat o atractie sentimentala mai demult intre noi doi, dar nu am stiut sa profit de ea si de aceea cred ca am intrat intr-un LJBF, eu fiind la momentul ala ( acum nu stiu daca mai sunt ) cel mai bun prieten al ei. Imi dadea mici IOI-uri, dar nu am stiut cum sa le interpretez, asa ca am ales varianta sa ramanem doar prieteni. Acum descopar ca acea chestie cu gelozia si indiferenta merge si la baieti. Ea ori imi permite mie destule ori este genul care nu spune cand nu ii convine ceva. In fine... cred ca o sa aplic ce mi-a zis Shlim si la date o sa fiu asa cum mi-a zis Raducu, sper doar sa vina. Si da, eu vreau relatie. LE: nu cred ca mor de ciuda ca nu am f**ut-o pentru ca tipa e virgina, desi nu m-ar deranja sa o f** putin. PS: in p*la mea nu am vomitat de la bautura si am vomitat de la KFC,ce ironie. -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Oct 12 2009, 04:46
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 201 Inregistrat pe: 12-May 09 Membrul Nr.: 11.770 |
CITAT Ea ori imi permite mie destule ori este genul care nu spune cand nu ii convine ceva. Nu esti in stare sa iti dai seama daca iti permite DOAR tie? uitate cum reactioneaza cand o calca alcineva pe coada. CITAT LE: nu cred ca mor de ciuda ca nu am f**ut-o pentru ca tipa e virgina, desi nu m-ar deranja sa o f** putin. CITAT PS: in p*la mea nu am vomitat de la bautura si am vomitat de la KFC,ce ironie. Eu nu mai povestesc chestii de genu asta. Mai aud fete cand spun "Ce moarta am fost aseara" -------------------- Pura fictziune
|
|
|
|
Oct 12 2009, 12:45
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
CITAT Merci pentru sfaturi, dar nu stiu ce p*la mea sa fac ca sa scap de senzatia aia tampita cum ca sunt indragostit de HB A... Ah, imi vine sa-mi dau doua palme... Nu esti indragostit, e orgoliul care te sapa, nu stii sa pierzi. O vrei doar ca sa n-o poata avea altii. CITAT In fine... cred ca o sa aplic ce mi-a zis Shlim si la date o sa fiu asa cum mi-a zis Raducu, sper doar sa vina. Ce-ar fi sa nu te duci la date-u asta? O sa primesti un telefon...la care poti raspunde cu "sorry, nu mi-e limpede ce vreau de la tine, de aia n-am venit". CITAT Si da, eu vreau relatie. Relatie ai in felu urmator: 1) Te culci cu ea (adica o f**i 2) O suni a 2-a zi CITAT nu cred ca mor de ciuda ca nu am f**ut-o pentru ca tipa e virgina, desi nu m-ar deranja sa o f** putin. Atunci o f**i si dupa aia adormi cu ea in brate. -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
Oct 12 2009, 14:09
Trimis la
|
|
Nasule, mintea este de acord cu tine, dar sentimentele ma fac sa zic: "daca o sa se supere ?", dar chiar si asa stiu ca ceea ce zici este complet adevarat si ca o sa mearga. Dar ma framanta un lucru: ce o sa fac dupa, sa astept sa sune sau sa o sun eu ? Daca nu o sa sune ?
Sunt pus pentru prima oara in situatia asta jenanta. LE: dupa un dus fierbinte mi-am dat seama ca ceea ce spui tu nasule, ori o sa castig mai mult ori o sa pierd aproape tot ( adica si faptul ca imi era amica ), nu stiu ce sa aleg. Intre varianta ta si a lui shlim... miercuri seara o sun, o sa va zic ce am vb cu ea, pana atunci vreau sa vad ce tre sa fac -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Oct 12 2009, 18:24
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
CITAT intre timp vine Tip P si incepe sa se linga cu ea, in clipa aia un nerv de gelozie a izbucnit in mine, simteam ca o sa omor pe cineva. Am terminat tigara si am asteptat sa termine ( stiu ca nu trebuia sa astept ) si am luat-o la mozol. la faza asta, tipa te-a dorit pe tine, ca l-ai lasat pe altul sa se bucure de ea a fost FF LOW din partea ta. RUSHINE!!!!!!!!! CITAT A doua zi tipa sustinea ca nu mai isi aduce aminte nimic, dar sunt sigur ca totusi stie ce a facut. Problema era ca acum nu ma mai baga in seama, nu mai radea la glumele mele, nu ma mai lasa sa o ating, ma evita... plm. Deasemenea Tip P a incercat sa profite de ea, asa ca s-a dat foarte subtil la ea ( foarte subtil, nu cred ca s-a dat defapt, eram eu gelos, defapt ei doar se distrau - el o lua in brate din cand in cand - dar totusi eu eram gelos. ) Femeile sunt fiinte foarte sociale si tin ff mult la acest statut, incearca sa intelegi asta. Niciodata nu va recunoaste ca s-a culcat cu tine sau cu altul, desi a vrut-o, pt nu a starni parerile celorlalti din jur. Iar el facea chestia asta pt ca i-ai permis. Tipa te-a considerat slab pt ca n-ai aratat masculinitate->maturitate si nu s-a simtit in siguranta cu tine, alt mascul a pus mana pe ea, slab RUSHINE INCA ODATA. CITAT Trebuie sa va mai zic ca in seara aia o tipa a intrat in coma alcoolica asa ca s-a chemat ambulanta... intre timp noi ne-am trezit ( asta fiind pe la ora 3 dimineata ), dupa nu ne-am mai mozolit niciunul, dar pe la ora 6 ne-am hotarat sa ne culcam, eu eram in camera cu HB A, o tipa care ma place si inca una, eu am venit ultimul si nu aveam perna asa ca am accesat la locul cel mai comod mie si anume fundul HB A ( care inca era treaza - am facut teste Femeile au nevoie de un motiv pt a doua zi ca sa scuze ce au facut ele. ELE NU SUNT NICIODATA DE VINA. baga bine la cap, se pare ca alcoolul a fost (ca intotdeauna) liantul placerilor CITAT Acum m-am intors din excursie si sunt extrem de gelos, nu pot sa mi-o scot din cap. Vreau sa fac ceva, dar nu stiu exact ce trebuie sa fac pentru ca nu mai pot gandi rational cand vine vorba de ea. Eu as vrea sa ma vad cu ea miercuri seara, dar nu stiu ce sa ii zic ca sa vina. Vreau miercuri seara, daca iese pe afara sa o sarut pentru ca in weekend sa putem merge la un film. Nu mai ai ce sa mai faci. Ai putea totusi incerca sa-i dai un pumn in mecla celui care ti-a luato de fata cu tine si apoi sa no bagi in zeama, desi e prea tarziu si pt astfel de strategii avansate. Nu uita, femeile sunt experte sa asocieze o stare emotionala cu o fata. Parerea mea e ca starea ei emotionala e de insecuritate in cea ce te priveste. Cand lucrurile se racesc, tocmai pentru a nu-i transmite din nou aceste stari, pot sa-ti recomad sa-i arunci momeli, decat de a o aborda direct. -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Oct 13 2009, 09:39
Trimis la
|
|
Ok, am inteles ce am de facut.
Azi am fost la fosta scoala pentru a imi lua bileul la balul bobocilor ( la care am fost invitat ), tipa era acolo, dar nu am bagat-o in seama, ba chiar am evitat-o. Nu a avut decat o singura tentativa de a ma baga in seama la care eu i-am raspuns cu sictir. Maine o sa o sun sa o invit la un suc, in acelasi timp provocand-o ( asa cum a zis shlim ), crede-ti ca e bine sa o sun maine, sau sa mai astept un timp ? Gen sa o sun peste o saptamana ? Acum mi-a trecut starea aia de gelozie, dar inca o vreau. Daca imi iese chestia asta va fac cinste cu o bere, pentru ca o sa-mi fac de cap la bal ( unde vine si ea )... doar sa-mi iasa! -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Oct 14 2009, 04:31
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 474 Inregistrat pe: 22-April 07 De la: Bucuresti Membrul Nr.: 4.339 |
CITAT(Cocktail @ Oct 13 2009, 17:39) [snapback]34154[/snapback] Ok, am inteles ce am de facut. Azi am fost la fosta scoala pentru a imi lua bileul la balul bobocilor ( la care am fost invitat ), tipa era acolo, dar nu am bagat-o in seama, ba chiar am evitat-o. Nu a avut decat o singura tentativa de a ma baga in seama la care eu i-am raspuns cu sictir. Maine o sa o sun sa o invit la un suc, in acelasi timp provocand-o ( asa cum a zis shlim ), crede-ti ca e bine sa o sun maine, sau sa mai astept un timp ? Gen sa o sun peste o saptamana ? Acum mi-a trecut starea aia de gelozie, dar inca o vreau. Daca imi iese chestia asta va fac cinste cu o bere, pentru ca o sa-mi fac de cap la bal ( unde vine si ea )... doar sa-mi iasa! cocktail sa inteleg ca la tine acolo tot liceul/scoala e alcatuita din 2 fete? trebuie sa-i arati ca mai e si altceva de viata ta, vezi co dai in one-itis -------------------- Femeile...matze in permanenta cautare de sex.
|
|
|
|
Oct 14 2009, 10:03
Trimis la
|
|
Stay chill... mai e si altceva de viata mea, stie ca am fost cu destule fete din liceul respectiv, dar eu o sa ma duc la bal pentru ca o sa ma distrez oricum, nu conteaza daca cu ea sau cu alta fata... ea ar fi printre preferinte sa zic asa.
M-am hotarat sa o sun peste o saptamana, asa ar fi cel mai bine. Gabi, cred ca deja am dat in one-it-is, dar a inceput sa-mi treaca... imi revin usor usor! -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Oct 15 2009, 07:29
Trimis la
|
|
Indiferenta face diferenta! Cata dreptate ai tu cosminutzule!!!!
Mai tineti minte cand am fost la fosta scoala si nu am bagat-o in seama ( adica acum 2 zile ) ? Eh, guess what !? Mi-a dat mesaj daca nu vreau sa vin pe la scoala sa ne vedem. I-am zis ca nu pot ( chiar nu pot acum, dar oricum nu as fi venit ), dar i-am propus sa iasa marti la un suc si la o discutie incitanta ( asa cum m-a sfatuit shlim ), astept raspunsul pozitiv, pentru ca sunt 100% sigur ca asa va fi! Thnx, guys. Va multumesc pentru ca ma-ti facut sa ies din starea de gelozie pentru ca apoi sa am sansa de a o f**e pe tipa! Oricum, treaba nu s-a terminat... marti am treaba LE: Damn it! Marti pleaca in Franta, o sa verific asta, daca minte chiar imi bag p*la in ea! Dar ma indoiesc ca ar minti cu ceva atat de usor de controlat, in fine i-am trimis un sms de genul: "Unde te duci ? Daca ai noroc raman in bucuresti in weekend si poti sa te vezi cu mine vineri." ( am incercat putina manip*lare, am incercat sa ii imprim ei ideea ca EA vrea sa se vada defapt cu mine ) -------------------- De apreciat este acela care cand nu are nimic de spus, se abtine sa demonstreze acel lucru prin vorbe...
|
|
|
Oct 16 2009, 08:02
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 24 Inregistrat pe: 20-July 09 Membrul Nr.: 12.593 |
problema nu e in ce zici ci in ce simti
tu ai inceput sa ii dai ei o importanta mai mare decat are si ea simte asta daca nu ia`i da asa mare importanta si nu te`ai preface ca nu iti pasa de ea si chiar nu ti`ar pasa ea te`ar cauta insistent dar tu te bucuri ca te cauta si sunt sigur ca abia astepti sa te vezi cu ea si un sfat.......stiu ca te`a enervat cand sa sarutat cu tipul ala dar prin faptul ca tu ai evitat`o si ia`i spus sictir cand a venit la tine ia`i aratat ca iti pasa de ea si ce crede ea despre tine trebuia sa fi politicos , sa o saluti cand vine la tine, sa te lauzi ca faci foarte bine si ca urmeaza sa iesi in oras, si daca te intreba cu cine, evitai raspunsul asta ar fi produs alte sentimente in ea oricum eu zic sa dai NEXT cum sa`r zice pentru ca pierzi cel mai valoros lucru din lumea asta, TIMP.....bafta oricum |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:29 |