Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Mar 27 2010, 08:59
Trimis la
|
|
![]() Sniffin' the Field ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 71 Inregistrat pe: 27-August 09 Membrul Nr.: 12.916 |
Primul meu FR scris pe forum, nu e mare lucru
Eram pe terenul de atletism cu un prieten, el era la alergat. Dupa ce termina el de alergat, stam in povesti si vad de la distanta o tipa. Si se apropie de noi, cand deja era aproape am inceput un EC destul de lung, si trece de mine. La care zic catre prietenul cu care eram "hai sa vad ce zice asta". Si incep sa merg spre ea, cand a vazut ca merg spre ea, a incetinit si'a schimbat directia sa ajung mai repede la ea, facem EC si de aici incepe o scurta conversatie, facem cunostinta, imi zice ca e din Targu Mures si sta la internat aici la noi, o intreb unde merge imi zice ca se intalneste cu o prietena de'a ei, si ies impreuna la un suc, la care o intreb de ce merg doar ele 2, mia zis ca are prieten si nu iese si cu el si cu ea, ca e gelos prietenul ei, nu am crezut'o. Putin fluf talk. Ne asezam pe o banca in apropiere, si ii zic hai ca stau cu tine pana apare prietenata. O mai intreb una alta, si ne ridicam sa plecam, imi zice sa o mai conduc putin, si merg cu ea, si o intreb: eu: dar de ce iesiti la ora asta la suc ? ea: ca nu poate prietena asta mai tarziu, si chiar daca nu mai vine o sa merg singura la suc (asta cred ca a fost un shit-test, nu am stiut ce sa ii mai zic) eu: poi cum mergi tu de una singura la suc ? ea: pur si simplu, ca am mai iesit asa Urmeaza 2-3 minute de fluf talk si la sfarsit cand sa ne despartim ii zic sa imi lase si mie numarul sa mai vorbim, imi da numarul si zic, te trec Andreiuta ? zice ea, Andreea, Andreiuta, Oana, Corina cum vrei, am 3 nume, si o intreb care iti place cel mai mult ? imi zice ca Andreea si zic eu : ok, atunci o sa te trec Corina (imi arunca o privire si incepe sa rada) o salut si cam atat a fost. Trebuia sa fac mai multe, sa fiu mai playfull, kino. Este printre primele mele FR'uri asa ca nu fiti rai cu mine. -------------------- "Don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect !"
|
|
|
|
Mar 30 2010, 15:35
Trimis la
|
|
![]() Captain Keyboard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 389 Inregistrat pe: 11-August 08 De la: Piatra-Neamt , Romania !! Membrul Nr.: 6.881 |
eu ti-as da -1 , ma mir cum ti-a dat tipa numarul ,
keep up the good work , but GOOD work -------------------- You got what you need , I get what I want !
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:34 |