IPB

Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )

2 Pagini V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Un Server
rusu
mesaj Mar 19 2004, 15:09
Trimis la #1

Guests

-ar fi util un server pe care sa punem cu totii toate materialele legate de seductie.(restrictionarea accesului fiind si ea posibila)

-ar fi interesant daca am putea uploda si filme sau materiale de capacitati mai mari(stiu, e frumos sa visezi wink.gif )

Oricum daca te oferi careva sa ne gazduiesti si noua cativa MB iti suntem recunoscatori.
Go to the top of the page

+Quote Post
Casanova
mesaj Mar 19 2004, 16:04
Trimis la #2

Guests

Nu cred ca ar fi o asa persoana generoasa...

S-ar putea de pus doar pe serverul home.ro, dar e naspa ca marimea fisierelor primite e foarte mica.
Cel mai cool server pe care il stiu eu e 3x.ro, dar ala nu e pentru stocari de materiale. Marimea maxima a fisierului nu tre sa depaseasca 1 MB. Iar spatiul total de care dispui e 100 MB.
Ar mai fi si as.ro, dar tot nu e pentru stocari, doar pentru pagini web.

Cred ca unica solutie ar fi sa cumparam. Toti membrii care se vor folosi de acel ftp, sa vedem citi vom fi si suma pentru un an sau doi sa o impartin la toti si astfel vom avea si ftp-ul nostru.

Casanova

+Quote Post
Interesant
mesaj Mar 19 2004, 16:35
Trimis la #3

Guests

CITAT
Cred ca unica solutie ar fi sa cumparam. Toti membrii care se vor folosi de acel ftp, sa vedem citi vom fi si suma pentru un an sau doi sa o impartin la toti si astfel vom avea si ftp-ul nostru.

Cand membrii acestui forum vor cumpara un spatiu(ma refer sa plateasca toti) eu o sa abordez o baba de 80 de ani.
Tu itzi dai seama ce inseamna asta biggrin.gif ? sa plateasca 1000 de utilizatori ceva...

+Quote Post
Casanova
mesaj Mar 20 2004, 04:18
Trimis la #4

Guests

CITAT
Cand membrii acestui forum vor cumpara un spatiu(ma refer sa plateasca toti) eu o sa abordez o baba de 80 de ani.
Tu itzi dai seama ce inseamna asta  biggrin.gif  ? sa plateasca 1000 de utilizatori ceva...

Nu m-ai inteles corect. Nu toti membrii forumului. Daca din toti vor fi macar 50 doritori atunci va fi bine (numai cei care vor plati vor avea acces la ftp), si suma necesara pentru 1-2 ani o impartim respectiv la 50. Aceasta solutie din punctul meu de vedere e cea mai realizabila. Daca gasiti voi alta, atunci e foarte bine. wink.gif

Casanova

+Quote Post
InPadure
mesaj Mar 20 2004, 05:29
Trimis la #5

Guests

da' stati, ma, ce pana mea? nu are niciunul net acasa permanent sa tina computerul deschis? Eu am niste colegi care au facut asta, si lasa deschis nonstop si au server de 40 GB, si fara prea mult efort (cred)

+Quote Post
becoming.a.pua
mesaj Mar 20 2004, 12:06
Trimis la #6

Suspect

Grup: Membri
Postari: 196
Inregistrat pe: 10-May 03
De la: Cta
Membrul Nr.: 498

CITAT(InPadure @ Mar 20 2004, 12:29 PM)
da' stati, ma, ce pana mea? nu are niciunul net acasa permanent sa tina computerul deschis? Eu am niste colegi care au facut asta, si lasa deschis nonstop si au server de 40 GB, si fara prea mult efort (cred)

Daca esti asa in tema de ce nu rulezi tu un webserver la tine? wink.gif

--------------------
How you gonna kill the bunny?

+Quote Post
Znuff
mesaj Mar 21 2004, 18:12
Trimis la #7

Guests

Eu as avea un server... located in Italy (da... 100% legal)
Dar faza e ca latimea de banda e cam mica... 512kbps (adica 64K/s)
Si cam duc lipsa de spatziu... (mai am doar vre-o 8gb liberi)

O sa vorbesc cu ownerul serverului sa vedem daca putem face ceva...
Si poate, poate... cand vine si al 2lea server cu latime de banda de 100mbps (optical fiber - Italy) o sa pot face mai multe...
Dar totusi... nu va bazati pe mine smile.gif

+Quote Post
InPadure
mesaj Mar 22 2004, 08:21
Trimis la #8

Guests

CITAT(becoming.a.pua @ Mar 20 2004, 07:06 PM)
Daca esti asa in tema de ce nu rulezi tu un webserver la tine?  wink.gif

Pentru ca eu n-am net acasa decat pe dialup, si nu-mi permit o conexiune permanenta.

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Mar 22 2004, 08:34
Trimis la #9

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

fratilor ati auzit de RADMIN ? Este o posibilitate sa il folosim dar totusi cine are vrea sa ii umble altul prin executabile huh dar daca sunteti amatori PM me si incercam sa punem ceva la punct.

Vlad

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
hellbuilder
mesaj Mar 26 2004, 18:18
Trimis la #10

Guests

Fii serios..

+Quote Post
vlad_usa2003
mesaj Mar 27 2004, 00:15
Trimis la #11

Forum Maniac

Postari: 645
Inregistrat pe: 10-December 03
De la: USA
Membrul Nr.: 992

eu am oferit o alternativa si am specificat in topic (,) ca nu o consider cea mai buna pur si simplu mi-am exprimat parerea.

Vlad

--------------------
Nu ExIsTa FeMeIe PeRfeCtA

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Mar 27 2004, 08:33
Trimis la #12

Guests

www.free.fr
spatiu 100 mb
dupa inscriere trebe sa ashtepti cateva sapt pana iti vine acasa foaia cu datele de la cont inclusiv parola

+Quote Post
Casanova
mesaj Mar 27 2004, 09:51
Trimis la #13

Guests

CITAT
www.free.fr
spatiu 100 mb
dupa inscriere trebe sa ashtepti cateva sapt pana iti vine acasa foaia cu datele de la cont inclusiv parola

Bravo _NASTY_ !

Şi dacă tot e ideea ta, te apuci tu, sau cine, ca să ne determinăm. Dacă se apucă cineva să spună şi poate contribuim pe parcurs fiecare cu ce poate şi la ce se pricepe.

Eu unul aş face cu mare plăcere, dar nu prea am timp momentan...

+Quote Post
_NASTY_
mesaj Mar 29 2004, 06:24
Trimis la #14

Guests

nici eu nu am timp. poate la vara as avea timp. dar oricine poate sa aca un cont acolo pt ca e chiar simplu

+Quote Post
OBSession
mesaj Jun 14 2004, 04:19
Trimis la #15

Guests

eu am net prin cablu, si reteaua noastra are si un site... sa vb cu un prieten care e admin si sa vad daca putem baga si o sectie de seductie, spatiul nu cred ca ar fi o problema prea mare.

p.s. latimea de banda e tot cam 512 - 1mbit/sec

p.p.s. am avut pana acum 2 sapt server de web (apache) dar nu-i convine nimanui sa-l tina 24/7 deschis, eu nu pot sa dorm cu pc-ul deschis ca face zgomot ventilatorul smile.gif.

+Quote Post

2 Pagini V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Utilizator(i) vizualizeaza acest topic (1 Vizitatori si 0 Utilizatori ascunsi)
0 Membrii:

Versiunea Lo-Fi Astazi este: 21st May 2012 - 22:35