Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Dec 11 2009, 13:48
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 21-November 09 Membrul Nr.: 13.489 |
salutare...am cunoscut o tipa in strainatate mai mare ca mine cu catva ani (nui romanca)cu care am stat 6 luni dintre care 4 luni am locuit impreuna..dupa care am revenit in tara de o luna si ceva pt ca mi sa terminat contractul ,ea a ramas acolo pt ca avea alt job ..si am zis ca asta a fost .. doar o aventura si atat ....in tara am inceput sa vb zilnic ore in sir pe net si ami spune ca ma iubeste , ca ar vrea sa renunte la tot si sa ramana cu mine...asta ma cam dat peste cap pt ca nu sunt pregatit pt o casatorie in momentul de fata cel putin nu material(stiind si ea situatia mea)
Iam facut actele pt viza si iam zis sa gadeasca bine la chestia asta si in momentul cand trebuia sa i le trimit ami zice ca a vb cu o prietena si ca nu e sigura(pt ca renunta si ea la jobul ei de acolo),bineinteles ca mam atacat,iar dupa asta sa razgandit si ami zice sa ai trimit totusi actele ...apoi nu am mai vrut eu(de precizat ca o iubesc dar totusi e ft din scurt si intrun moment prost pt mine financiar si peste asta neavand un apartament al meu)...ok a inteles asta si a ramas sa ne vedem peste ceva timp cand o sa putem fiecare,dar am simtit ca ceva sa terminat desi ea a a zis ca asteapta oricat. Bineinteles ca nu o cred...si as vrea sa pun punct relatiei pt ca nu ai cum sa stai singura acolo atata timp..si ma doare cand ma gandesc ca ar putea fi cu alcineva. |
|
|
|
Dec 11 2009, 15:32
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
nu sa terminat nimic ..probabil cum te simti tu frustrat ca ea nu e langa tine , la fel simte si ea ..si de aici tot felul de joculete tampite si neinteresante..o iubesti ..gandeste-te ca ea are servici ..du-te la ea ..sau sa vina ea la tine daca nu si o luati de la zero
|
|
|
|
Dec 11 2009, 18:49
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 5 Inregistrat pe: 21-November 09 Membrul Nr.: 13.489 |
Stiu ca la fel simte si ea si ancerc sa gasesc o solutie sa ajung acolo dar necesita timp(pt ca imi trebuie viza)si este ft departe ..iar ia lucreaza intrun domeniu unde poate cunoaste ft usor alti tipi, stiu ca nu e bine sa gandesc asa dar nu am cum sa gandesc altfel cand stiu ca e o distanta imensa intre noi.
|
|
|
|
Dec 11 2009, 22:03
Trimis la
|
|
|
Forum Maniac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 637 Inregistrat pe: 18-November 07 Membrul Nr.: 5.106 |
stai relax si prietena mea lucreaza in italia la un bar ..acolo e plin de lume ..stii cum e ? decat sa te gandesti ce face o femeie ..mai bine numeri stelele de pe cer ..important e sa iti arate ca tine la tine ..
chiar daca esti gelos si nush daca ai motive intelege ca nu poti sa fii gelos pe orice barbat care il intalneste la munca ..fara incredere nu se poate face nimic ..daca erati impreuna aici sau acolo nu te putea insela ? hai sa nu mai fii copil |
|
|
|
Dec 13 2009, 14:02
Trimis la
|
|
|
te cred .. si ai dreptate dar simt ca daca acum nu o sa facem ceva drumurile noastre o sa ia o alta directie..oricat ai fi de indragostit ,greu sa stai luni de zile poate chiar un an sa vb numai la tel sau pe net....si sa zicem ca intrun final ne intalnim oare va fi la fel....nu prea mai cred in filme de genul asta
|
|
|
|
Dec 13 2009, 20:01
Trimis la
|
|
|
da la distanta nu se poate mult timp ..macar eu daca stau cu asta..vine la o luna doua si ne vedem(deocamdata pt ca eu vreau asta )..imi cumpara una alta trimite bani etc ..nush daca e si cazul tau ..dar la mine cel putin isi da silinta ca sa imi arate ca ma iubeste ..ma suna in plm de plateste 300 de euro pe luna
oricum prolbema e una .. tu ce vrei ? esti sigur de ce vrei ? ea ce vrea ..? esti dispus sa faci eforturi sa iti asumi responsabilitatea ? se merita ? mai gandeste=te odata ..esti sigur ? hai si tu cu mai multe detalii...te suna ? cum iti vorbeste ? sa schimbat ceva la ea? a inceput sa iasa mai mult ca inainte ? te minte ? |
|
|
|
Dec 14 2009, 12:23
Trimis la
|
|
|
Ai mare dreptate ,,hitman23,,si stiu si eu ca la distanta nu tine..stiu ce vreau ,stiu ca ma iubeste si sint dispus sa ami asum resposabilitatea...dar nu vreau so tarasc in rahatul in care sunt acum..pt ca ea se descurca ft bine acolo
Iar treaba cu inselatu nu ma sperie decat in cazul in care vrea sa continum la distanta,pina cand unul dintre noi va putea sa ajunga la celalalt..ceea ce ori o facem acum..ori niciodata pt ca fiecare o sa si vada de treburile care o sa le considere mai importante in viata lui. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:35 |