Bine ai venit vizitatorule. Te rugam sa alegi una din optiunile de mai jos:
( AUTENTIFICARE | INREGISTRARE )
![]() ![]() |
Apr 28 2010, 11:43
Trimis la
|
|
|
NonTalkative FC ![]() Grup: Membri Postari: 3 Inregistrat pe: 17-May 09 Membrul Nr.: 11.859 |
salut,cred ca ii primul meu post aici,pentru ca pana acum nu am avut nevoie,dar uite ca mai da si peste noi unele faze mai grele.Pana acum m-am descurcat si am avut tot timpul femei etc
Deci sa va povestesc o sa incerc sa fiu cat mai scurt.Eu fac un curs de o luna de zile,si ne-a venit o "colega" noua,de cum am vazut-o mi-a placut de ea,zambetul ei etc,problema nu este ca nu o pot agata,ea are prieten,din ce am vazut este un pic cam rigid baiatul,nicproblema este ca prietenul ei lucreaza exact unde pe noi ne va angaja dupa terminarea cursului.Intrebare ce sa fac sa fiu cu ea? Pentru ca cu X o sa fiu coleg,aproape in fiecare noapte,se lucreaza noaptea aici,la fel si cu ea.Deci,va rog dati-mi un sfat si daca nu ati inteles va rog frumos sa ma scuzati,dar sunt foarte obosit,ce nu ati inteles scrieti si o sa incerc sa clarific -------------------- K2
|
|
|
|
Apr 28 2010, 15:11
Trimis la
|
|
![]() Forum Jockey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Postari: 311 Inregistrat pe: 25-November 07 De la: Cluj Napoca Membrul Nr.: 5.130 |
Na, hai sa judecam problema.
In primu rand ce vrei tu nu se capata usor, trebuie sa te cam aleaga gagica. In general ca sa te aleaga o femeie, e recomandat sa ai grija de urmatoarele: cum te imbraci, cum te ingrijesti, daca ai umor, cultura, esti istet, si ai o atitudine buna. Apoi trebuie sa ai o prezenta placuta, si nu doar pentru ea. E bine sa fii ales si de alte fete, nu doar de ea, deci eu recomand sa pui osu la treaba si sa vorbesti si sa iesi cu mai multe. Asta o sa te tina relaxat, si categoric o sa ai mult mai putin de pierdut in cazul ei, ceea ce o sa fie de bun augur. In rest, daca iti iese, nu tu esti cel care trebuie sa-si faca griji despre cum o sa fie dupa aia, alea is grijile ei, ca ea are prieten, asa ca lasa astea in grija ei. Tu fii baiat fain si smecher si o sa fie bine Sa fii iubit! Nashu -------------------- you hate it, but you know respect you got to give me..
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Versiunea Lo-Fi | Astazi este: 21st May 2012 - 22:36 |